1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kristiine Noortekeskust külastas mullu üle tuhande kuuesaja noore
Kristiine Noortekeskust külastas mullu üle tuhande kuuesaja noore

Kristiine Noortekeskust külastas mullu üle tuhande kuuesaja noore

Kristiine Noortekeskuses tehti kokkuvõtteid eelmisest aastast, mille jooksul kogus keskus 5240 külastust ning 1609 külastajat.

Kristiine Noortekeskuse juht Ivar Olesk ütles kokkuvõttes, et mulluse aasta prioriteediks olid ühisüritused linnaosa asutuste, teiste Tallinna noortekeskuste ning muude organisatsioonidega. „Koostöös mobiilsete noorsootöötajate ning Kesklinna Noortekeskusega sai suvel teoks tänavaspordi turniir Fairplay, millega plaanime kindlasti jätkata uuel aastal. Sügisel korraldas Noortekeskus koos Kristiine Linnaosa Valitsuse, MUPO, Haridusameti ning politseiga noortefestivali Kristiinefest23, millest loome samuti iga aastase traditsiooni,“ ütles Olesk.

Mulluse aasta prioriteediks olid ühisüritused linnaosa asutuste, teiste Tallinna noortekeskuste ning muude organisatsioonidega.

Ühtlasi toimus noortekeskuses arvukalt ühiseid kokkamisi, meisterdamisi, turniire, laagreid, välitegevusi, filmiõhtuid jm. „Meie maja külastatavus on kasvamas, võlgneme selle suurepärase statistika nii aktiivsetele ja südamlikele noortele kui ka meie noorsootöötajatele, kes on imelised, töökad ja hoolivad. Oleme väga uhked Kristiine Noortekeskuse üle, sest see on hubase ja koduse atmosfääriga. Jätkame tööd selle nimel, et nii noortel kui ka töötajatel oleks alati rõõm siia tulla!“ lisas Olesk.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe selgitas, et aastate jooksul on noortekeskuses tehtud rohkelt pingutusi, et pakkuda võimalikult atraktiivseid tegevusi erinevas vanuses noortele ning alati on keskus tegevuste planeerimisel arvestanud ka noorte ettepanekutega. „Igapäevaselt on võimalik mängida piljardit, lauatennist, lauajalgpalli, PlayStationit ning muid erinevaid lauamänge. Keskuses on ka rahulik õpinurk, kus saab õppida ja vajadusel noorsootöötajalt abi küsida. Kristiine noortekeskusesse on oodatud kõik noored,“ rõhutas Riibe.

„Hetkel on projekteerimisel Kullo Huvikeskuse uus hoone, kuhu tulevad ka Kristiine Noortekeskuse uued ruumid. See pakub tulevikus noortele palju uusi võimalusi,“ lisas Riibe.

Hetkel on projekteerimisel Kullo Huvikeskuse uus hoone, kuhu tulevad ka Kristiine Noortekeskuse uued ruumid.

Head Uudised GoodNews