1. Avaleht
  2. Loomad
  3. Lisatud kava! Loomaaias trallitavad homme jõuluvanad
Lisatud kava! Loomaaias trallitavad homme jõuluvanad

Lisatud kava! Loomaaias trallitavad homme jõuluvanad

joulud729. detsembril kell 12 saabuvad jõuluvanad Paldiski maantee põhjavärava kaudu loomaaeda, et kolme tunni jooksul nii külastajaid kui ka loomi rõõmustada – mõnele on kingituseks meelepärane toiduamps, teisele mänguasi, trallitamist aga jätkub nii suurtele kui väikestele, sest lõbusa jalutuskäigu korraldab Eestimaa Jõuluvanade Ühendus koos oma parimate taatidega.

Loomaaia jõulutrall on vahva aastalõpu üritus, mis koolivaheajal kogu perele mõnusat ja sisukat meelelahutust pakub. Kellele suur seltskond ei sobi, see võib rahulikult ja omapäi loomi vaadata või külma ilma eest end siseruumidesse elukaid uudistama sättida. Kingitusedki on oodatud, kuid loomaaia loomad ei ole kodustatud lemmikud, kellele toitu pihust pakkuda. Kaasasoleva mee, kuivatatud puuviljad, lisanditeta pähklid vms saab sissepääsude juures kingikarpi poetada, kust toit talitajate kaudu loomadeni jõuab.

Jõulutralli ligikaudne ajakava:

12.00 algus põhjaväravas (Paldiski mnt 145).
12.15 ilvesed Kullimäel
12.30 liigutakse hüljeste juurde ja teel peatutakse ilvese, manuli ja karakali juures
13.30 elevandihärra Carl õueaedikus
13.50 elevandimajas prouad Draay ja Fien, ninasarvikud, surikaadid, maod, kilpkonnad
15.00 muskusveised

Elevandimajas pakutakse külastajatele sooja glögi ja piparkooke. Jõulutralli korraldavad Tallinna Loomaaed, Tallinna Loomaaia Sõprade Selts ja Eestimaa Jõuluvanade Ühendus.

Kassad töötavad nii lääne- kui põhjaväravas kella 9 kuni 15, soojad siseekspositsioonid ja laste loomaaed on avatud kella 10 kuni 16. Loomaaed suletakse kell 17.
Piletihinnad on talvised!

Lisainfot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews