1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maineka Nickelodeon Kids’ Choice Awardsi võitis Liina Ariadne Pedanik
Maineka Nickelodeon Kids’ Choice Awardsi võitis Liina Ariadne Pedanik

Maineka Nickelodeon Kids’ Choice Awardsi võitis Liina Ariadne Pedanik

9. märtsil selgus, et selle aasta Nickelodeon Kids’ Choice Awardsi “Parim Eesti mõjutaja” kategooria võitjaks on Liina Ariadne Pedanik. Peale Liina Ariadne olid ka nomineeritud Laura Rannaväli, Marie-Liset Tauts ja Bärbel Moros.

Liina Ariadne Pedanik. Foto: AS TV Play Baltics

Tseremoonia oli täis äärmuslikke trikke ja illusioone, esines Bebe Rexha, Adam Sandlerile ja Transformersi Optimus Prime’ile anti eriauhind, näidati eksklusiivseid teaser-klippe kauaoodatud mängufilmidest, sai näha tippstaaride esinemisi, põnevaid üllatusi ja palju muud. Kohalike võitjatega tseremooniat saab alates tänasest vaadata eksklusiivselt Paramount+ kanalil järgmise põlvkonna teleteenuse Go3 vahendusel.

Liina Ariadne oli väga õnnelik oma võidu üle: “Olen alati suur Nickelodeoni ja Kids’ Choice Awardsi fänn olnud ning see auhind on minu jaoks uskumatult tähtis. Juba olla nomineeritud oli minu jaoks suur võit, kuid rõõmusõnumit kuuldes tulid mul koheselt pisarad silma. Tänu muusikale leidsin tee sisuloomeni ning olen seda aktiivselt juba pea kuus aastat teinud. Selle aja jooksul olen leidnud ennast ümbritsetuna kõige toredamatest inimestest, kes minu tegemisi jälgivad. Olen nii-nii tänulik oma jälgijate toetuse eest, sest ilma nendeta ei oleks selline tunnustus võimalik.”

Head Uudised GoodNews