1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maitsva Tartu publikuhääletuse võitis Kampus 
Maitsva Tartu publikuhääletuse võitis Kampus 

Maitsva Tartu publikuhääletuse võitis Kampus 

Maitsva Tartu restoranikuu tänavusel publikuhääletusel kogus kõrgeima hinnangu Kampuse kolmekäiguline erimenüü. Kuu väldanud kampaania jooksul telliti restoranides erimenüüsid kokku ligi 28 000 korda, mis on üheksal aastal toimunud maitsetekuu parim tulemus.

„Väga hea meel on selle üle, et traditsiooniks kujunenud Maitsev Tartu köidab järjest rohkemate restoranide ja maitseelamuste otsijate huvi ning müüdud menüüde arvu osas saavutatakse üha uusi kõrguseid. Sel aastal oli eriti selgelt märgata, et osad restoranid võimendasid kampaaniat omapoolsete nutikate ettevõtmistega ja saavutasid seeläbi väga häid tulemusi. Oleme saanud hulgaliselt positiivset tagasisidet ning saame seetõttu lugeda Maitsva Tartu igati kordaläinuks,“ ütles Tartu abilinnapea Raimond Tamm. 

Maitsev Tartu toimus juba üheksandat korda. Läbi aegade on ettevõtmise jaoks välja töötatud 153 erimenüüd, mida on maitstud enam kui 140 000 korda. Sel aastal sai kolmekäigulisi erimenüüsid nautida 26 Tartu restoranis.

Maitsev Tartu 2023 kampaanias osalesid: Antonius, Café Shakespeare, Cafe Truffe, Chaplin, Chez Andre, Dorpat, Drinkgeld/Ülikooli kohvik, FII, Gustav Gastro Café, Humal, Kampus, Kolm Tilli, Kongo Tango, Lihuniku Äri, Meat Market, Newton, Pepe’s, Pierre, Pompei, RP9, Püssirohukelder, SOHO, Spargel, Trikster Tihane, Werner ning Vilde ja Vine.

Head Uudised GoodNews