1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maxima Eesti annab välja järjekorras juba kuuenda tegelusraamatu lastele
Maxima Eesti annab välja järjekorras juba kuuenda tegelusraamatu lastele

Maxima Eesti annab välja järjekorras juba kuuenda tegelusraamatu lastele

24. jaanuaril esitletakse Epp Petrone tekstide ja Remo Savisaare loodusfotodega kujundatud lasteraamatut „Eestisse rändama“.

„Ka endale oli palju värsket infot, kui hakkasin otsima: mida lastele tutvustada, kuhu Eestis minna,“ sõnas raamatu autor Epp Petrone. „Sain meie perele mitu uut sihtkohta.“

Lasteraamat, mis Maxima Eestil järjepanu juba kuues omataoline, tutvustab meie lastele Eestimaa matkaradasid, metsi, jõgesid ja mägesid, kuhu erinevatel aastaaegadel koos perega seiklema minna. Raamatuga käivad kokku ka loomulikult kleepsud, mille kogumine on laste seas alati äärmiselt populaarne olnud. Nii raamatut kui kleepse illustreerivad tunnustatud loodusfotograafi Remo Savisaare tehtud fotod meie kodumaa lummavast ilust.

Foto: Maxima Eesti

„Maxima on juba kuus aastat olnud ainuke jaekett Eestis, kes on annab välja lasteraamatut, mille lood räägivad Eestist ja mida antakse välja koostöös kohaliku kirjastusega. Esimest korda tehti seda 2018. aastal Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul. Kuna raamat osutus väga populaarseks, otsustati selle väljaandmisega jätkata. Kolm aastat järjest oli Maxima tellimusel valminud lasteraamat Eesti Kirjastuste Liidu liikmete enimmüüdud raamat. Raamatu anname välja eesti ja vene keeles,“ sõnas Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

Raamatuesitlustel kohtub autor Epp Petrone lastega ning räägib raamatu sündimisest. Esitlusel saab ka oma raamatusse autogrammi küsida, lastele tehakse näomaalinguid ja loositakse raamatuid ja kleepse.

Lasteraamatut esitleme 24. – 27. jaanuarini erinevates Maxima kauplustes.

  • Raamatuesitlused toimuvad:
  • 24.01 TARTU Maxima (Turu 14) , kell 16.00-18.30
  • 25.01 PÄRNU Maxima (Riia maantee 131) kell 16.00 – 18.30
  • 26.01 TALLINN Maxima (Ehitajate 148) kell 16.00 – 18.30
  • 27.01 TALLINN Maxima (Linnamäe tee 57) kell 16.00 – 18.30
Head Uudised GoodNews