1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmme Majas avati noorte kunstinäitus „Vahetu“
Nõmme Majas avati noorte kunstinäitus „Vahetu“

Nõmme Majas avati noorte kunstinäitus „Vahetu“

10. märtsil avati Nõmme Majas Noorte arenguprogrammi poolt koostatud näitus „Vahetu“. Näitus jääb avatuks kuni 30. septembrini.

Foto: Nõmme Linnaosa Valitsus

Nõmme linnaosa vanemaKarmo Kuri sõnul on noorte vaimse tervise toetamine hetke ühiskonnas väga oluline. „Positiivne vastukaja ja tunnustus on vähim, mida me linnaosavalitsusega neile andekatele noortele pakkuda saame. Hetkel on Nõmme Majas üleval vaid osa töödest, kuid neid hakatakse mõne aja möödudes vahetama. Seega on põhjust kunstinäitust külastada mitmel korral,“ rääkis linnaosavanem.

Noorte arenguprogrammi kunstistuudio juhendaja Emeric Weber ütles näituse avamisel, et tal on siiralt hea meel, et sai olla kogu loomeprotsessi kõrval ning aidata kaheksal noorel viia ellu oma unistus. „Iga teos sellel näitusel on omanäoline ja kasvanud päev-päevalt lähtudes noore emotsioonidest ja tunnetest. Kunst on suurepärane võimalus pakkumaks ruumi noorte mõtetele ja loomingule,“ kirjeldas Weber näitust.

Foto: Nõmme Linnaosa Valitsus

Varem on töid näha saanud eelmise aasta lõpus Tallinna keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas.

Noorte arenguprogrammi eesmärk on pakkuda 12-25aastastele noortele ja nende peredele traumateadlikku terviklikku lähenemist, mis toetab noorte heaolu, toimetulekut ja arengut. Teenused aitavad noorel taastuda, pakkudes ressurssi ärevuse ja kriisiga toimetulekul ning arengu ja iseseisvumise toetamisel.

  • Kunstinäitus „Vahetu“ on avatud kuni 30. septembrini Nõmme Majas linnaosavalitsuse teenindussaalis aadressil Valdeku 13.
  • Teenindussaal on avatud E kl 8.15-18, T-N kl 8.15-17 ja R kl 8.15-16.
Head Uudised GoodNews