1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. FOTOD I Parempoolsete valimisprogramm keskendub majanduskasvule
FOTOD I Parempoolsete valimisprogramm keskendub majanduskasvule

FOTOD I Parempoolsete valimisprogramm keskendub majanduskasvule

Laupäeval oma valimisloosungit ja põhiseisukohti tutvustanud erakond Parempoolsed paneb valimisprogrammis põhirõhu majanduse uuesti kasvule viimisele.

Foto: Erakond Parempoolsed

Parempoolsed lähevad valimistele loosungiga „Mõistuse hääl“, mis kannab sõnumit, et Eesti vajab riigikokku erakonda, mis räägib selget juttu ja seisab mõistlike otsuste eest.

Foto: Erakond Parempoolsed

„Riigijuhtimisel tuleb teha raskeid valikuid. Selleks on vaja selgroogu, mitte püüet kõikidele meeldida. Parempoolsetel on selgroog olemas. Meil on julgust teha asju teistmoodi ja esimesena,“ rääkis erakond Parempoolsete esimees Lavly Perling. „Parempoolsed seisavad selle eest, et tuua riigijuhtimise juurde tagasi mõistuse hääl. Targalt tehtud valikud panevad Eesti kasvama.“

Foto: Erakond Parempoolsed

Parempoolsete valimisprogramm keskendub majanduse uuesti kasvule viimisele, sest erakond usub, et tugev majandus on kõige aluseks ning sellest sõltub mitte ainult inimeste toimetulek ja heaolu, vaid ka riigi julgeolek ning areng.

„Nendel valimistel on Parempoolsed ainus erakond, kelle prioriteet on tugev ja kiirelt kasvav majandus. Majanduskasv toob suuremad sissetulekud, parandab elukvaliteeti ja teeb eestlastest jõuka rahva. Kindlatel jalgadel majandus tagab meie inimeste turvatunde ja kindlustab riigi julgeolekut,“ märkis Lavly Perling.

Foto: Erakond Parempoolsed

Selle saavutamiseks näeb Parempoolsete programm ette maksutõusude vältimist, riigirahanduse korrastamist ning bürokraatia vähendamist. Samuti on kavas oluliselt suurendada investeeringuid teadus- ja arendustegevusse, kaasajastada haridussüsteem ning suurendada kodanikutasandil kaitsevalmidust.

Foto: Erakond Parempoolsed

Laupäeval avaldatud põhiseisukohad on kokkuvõte poliitilistest valikutest, mille eest Parempoolsed järgmises Riigikogus seisavad. Valimissõnumid valdkondade lõikes avaldab erakond oma valimisprogrammis.

Head Uudised GoodNews