1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Rocca al Mare keskus kutsub inimesi Maailmakoristuspäeval osalema
Rocca al Mare keskus kutsub inimesi Maailmakoristuspäeval osalema

Rocca al Mare keskus kutsub inimesi Maailmakoristuspäeval osalema

Laupäevasel maailmakoristuspäeval kutsub Rocca al Mare kaubanduskeskus Haabersti elanikke liituma iga-aastase keskkonnakampaaniaga, kus plaanitakse keskuse ümbrust ja Haabersti loodust koristada. Koristuspäeva lõpus mõõdab keskus mitu kilogrammi prügi üheskoos kokku korjati.

Maailmakoristuspäeva fookuses on silmaga nähtav prügi kui ka väikepraht, mis ühel või teisel viisil koguneb loodusesse ja linnakeskkonda. Lisaks suuremale prügile, mida looduses kahjuks endiselt on, leidub palju ka väikeprügi, mida palja silmaga ei näe.

„Lisaks keskuse ümbrusele on meie jaoks oluline, et kogu Haabersti oleks puhas koht, kus inimesed ja perekonnad saaksid loodusest rõõmu tunda. Seetõttu on iseenesest mõistetav, et kaubanduskeskusena ei panusta me ainult keskuse välimusse ja puhtusesse, vaid väärtustame tervikuna kogu Haabersti kogukonda,“ sõnas Rocca al Mare kaubanduskeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Helina Leif.

Laupäeval, 19. septembril kell 11 toimub Rocca al Mare keskuse keskmise, sinist värvi ukse vastas parklas kogunemine. Keskuse ümbrust ja Haabersti loodust saab üheskoos koristada kuni kella 15:00-ni. Kaubanduskeskus varustab omaltpoolt inimesi kummikinnastega ning samuti on keskuse parkla territooriumil suur prügikonteiner, kuhu võib kogutud prügi visata. Keskus palub inimestel kaasa võtta sobilikud korvid, ämbrid või kotid, kuhu prügi koguda.

Maailmakoristuspäevale on võimalik end registreerida aktsiooni kodulehel. Lisateavet Rocca al Mare keskuse ümbruse ja Haabersti looduse koristamise kohta leiavad huvilised Rocca al Mare kodulehelt ning ürituse Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews