1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Täna lõpetavad kõrgkooli erilised kiirabitöötajad
Täna lõpetavad kõrgkooli erilised kiirabitöötajad

Täna lõpetavad kõrgkooli erilised kiirabitöötajad

Täna toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lõpuaktus, kus kutseõppe lõputunnistuse saavad esimesed erakorralise meditsiini tehnikud, kes õppisid aasta kooli töökohapõhises õppes, töötades samal ajal Tallinna Kiirabis.

Rektori Ülle Ernitsa sõnul on töökohal õppimine populaarsust koguv nii tööandjate kui ka õppijate seas: „Värskete lõpetajate ja õpetajate tagasiside abil töötame selle nimel, et teha õpet tulevikus veelgi tõhusamaks.“

„Kui veel 12 aastat tagasi alustasime töökohal õpetamisega, olime veendunud, et selline vorm sobib vaid üksikutele õppekavadele. Tänane aktus aga näitab õppevormi paindlikkust ja sobivust ka mitmetele erialadele, sealhulgas erakorralise meditsiini tehniku õppekavale,“ ütles kutseõppeosakonna juhataja Piret Tamme.

Tallinna Kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul on töökohapõhine õpe koostöös kõrgkooliga sujunud edukalt: „Arvestades asjaolu, et erakorralise meditsiini tehnikud on meie jaoks märgilise tähtsusega, oleme kõrgkooliga koostöö üle väga rõõmsad,“ kommenteeris Adlas.

Head Uudised GoodNews