1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu ootab visuaalse identiteedi uuendamisel kaasa rääkima
Tartu ootab visuaalse identiteedi uuendamisel kaasa rääkima

Tartu ootab visuaalse identiteedi uuendamisel kaasa rääkima

Sel nädalal oodatakse kõiki Tartuga seotud inimesi vastama küsimustikule ja avaldama arvamust, milliseid Tartu väärtusi peaks endas kandma uus Tartu visuaalne identiteet.

Küsimustik on üks osa Tartu visuaalse identiteedi uuendamise kaheetapilisest projektist, mis sai alguse novembris. Projekti esimeses etapis viidi läbi 30 intervjuud.

“Juba paarkümmend aastat kasutuses olnud linna logo on aegunud ja hetkel puudub terviklahendus, mis oleks selgelt linna oma nägu,” rääkis linna turundusjuht Helen Kalberg. “Detsembri lõpus valmiv kasutajauuring on aluseks jaanuaris väljakuulutatavale disainihankele, mille tulemusel valmib Tartu linnale uus terviklik visuaalne identiteet.”

Novembrikuus tehtud valdkonna asjatundjate ja sihtgruppide intervjuudel kaardistati nii Tartu identiteediga seotud mõtted ja emotsionaalsed hoiakud kui ka kõik uuendamist vajavad turundusmaterjalid. Visuaalse identiteedi uuendamise küsimustiku eesmärk on kontrollida intervjuude käigus tekkinud seisukohtade paikapidavust.

Küsimustik on avatud 12. detsembri südaööni. Küsimustik valmis koostöös linnavalitsuse hanke võitnud agentuuridega Aku ja Rethink.

Head Uudised GoodNews