1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Tartu pakub meditsiinitöötajatele soodsamaid sportimisvõimalusi
Tartu pakub meditsiinitöötajatele soodsamaid sportimisvõimalusi

Tartu pakub meditsiinitöötajatele soodsamaid sportimisvõimalusi

Tartu linnavalitsus pakub Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Tartu Kiirabi töötajatele ning Tartu perearstidele ja pereõdedele novembrikuu jooksul võimalust käia Aura Keskuses ja Tartu Spordi spordihoonete jõusaalides 50-protsendilise soodustusega. Linnavalitsus tasub asutustele saamata jäänud tulu.

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul on meditsiinitöötajad praegu väga suure vaimse ja füüsilise koormuse all. “Püüame Tartu linna poolt pakkuda nii palju tuge, kui meie võimuses.”

Tartu abilinnapea Mihkel Lees lisas, et meditsiinitöötajate vaimse ja füüsilise tervise toetamine on väga oluline. “Soovime, et neil oleks vabal ajal soodsam võimalus lõõgastuda, et neil oleks jaksu teisi aidata.” lisas Lees.

Soodsama pääsmega (nii ühekordne kui ka kuukaart) saavad meditsiinitöötajad kasutada A. Le Coq Spordi spordimaja, Tamme staadioni tribüünihoone, Turu tänava spordihoone ja Variku spordihoone jõusaale.

Aura keskuses saab 50% soodustusega ujulasse, veeparki, saunakeskusesse ja ujulatreeningutele.

Tartu Ülikooli Kliinikumi töötajad saavad soodustust kasutada töötõendi ettenäitamisel (koos isikut tõendava dokumendiga) ning kiirabi ja perearstikeskuste töötajad isikut tõendava dokumendi alusel.

Head Uudised GoodNews