1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Ülemiste keskus autasustas meeleolukal auhinnagalal läinud aasta parimaid kauplusi
Ülemiste keskus autasustas meeleolukal auhinnagalal läinud aasta parimaid kauplusi

Ülemiste keskus autasustas meeleolukal auhinnagalal läinud aasta parimaid kauplusi

Kolmapäeval, 25. jaanuaril autasustati Ülemiste keskuse parimaid kauplusi. Pidulik õhtu leidis aset Teras Beachi soojal rannaliival, kus lavale astusid Eesti Laulu finalist m els ja ansambel NOËP. Iga-aastase konkursi Parim Pood võitja tiitliga pärjati sel aastal laste mängukeskus Lennumaa.

Foto: Rauno Liivand

Meeleolukal galal, mida juhtis särav Ženja Fokin, tunnustati tublimaid kauplusi, kelle seast selgusid võitjad mitmete kriteeriumite alusel. Kõige suurema kaaluga olid teenindusmonitooringu tulemused, lisaks arvestati käibekasvu, kampaaniatest ja keskuse üritustest osavõtmist, head koostööd keskusega ja muid aspekte.

Esikoha pälvinud Lennumaa sai auhinnaks 5000-eurose reisivautšeri, mille eest saavad kaupluse töötajad ühiselt midagi toredat ette võtta. Teisele kohale tuli jalatsi- ja kotikauplus Samsonite ja kolmanda koha võitis seekord rõivakauplus Fosp.

Lennumaa esindaja, Reds OÜ arendusjuht Kert Kruusakivi sõnul tuli neile võit väga meeldiva üllatusena. “Tuleb välja, et läbimõeldud ja igapäevased väikesed teod toovad suurepäraseid tulemusi. Tänan südamest meie väikeseid ja suuri külastajaid, Ülemiste keskust ning kõiki Lennumaa tööpere liikmeid,” ütles Kruusakivi. “Pärast sellise tiitli saamist on ainukene küsimus, et kuhu nüüd edasi? Vastus on lihtne, me unistame suurelt – mänguväljakute Michelini tärnid!” lisas ta.

Foto: Rauno Liivand

Töötajate kaasamine, motiveerimine ja üldine heaolu on Ülemiste keskuse jaoks alati oluline olnud. Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul on konkursist, mida on korraldatud alates 2004. aastast, kujunenud tore iga-aastane traditsioon, milles kauplused heal meelel kaasa löövad.

„Mul on suur rõõm näha, et Parima Poe konkurss Eesti parimas keskuses hoiab endiselt nii kõrget taset ja võitjateks osutuvad need, kes tõesti kõigis kriteeriumites panustavad maksimaalselt,” lisas ta.

Konkurss oli ka sel aastal tasavägine ja punktivahed väga väikesed.

Esimese tosina hulka jõudsid veel kauplused Coffee IN, Mrs Waffle, Sparkle, Sangar, Matkasport, Brain Games, Apollo Kino, Okaidi ja Ideaal Kosmeetika.

Lisaks konkursi üldvõitjatele tunnustati ka parimaid kaheksas erinevas kaubakategoorias, kus tänavu teenisid tunnustuse välja järgmised kauplused:

  • Fosp – Parim riidekauplus
  • Samsonite – Parim jalatsi- ja kotikauplus
  • Matkasport – Parim spordi- ja hobikauplus
  • Sparkle – Parim ilu- ja tervisekauplus
  • Apollo Kino – Parim teenus ja meelelahutus
  • Coffee IN – Parim toitlustaja
  • Rimi – Parim toidukauplus
  • Kulp – Parim kodu- ja tehnikakauplus

Meelelahutuslik õhtu möödus paljajalu soojal rannaliival, esinesid Eesti Laulu finalist m els ja paljude eestlaste südamed võitnud NOËP. Lisaks astus peadpööritavate trikkidega üles raudsete närvidega slackliner Jaan Roose. Külalisi kostitas Carmen Catering, kes kattis lauad maitsvate ja tervislike roogadega, mis serveeriti korduvkasutatavates ringmajanduse söögi- ja jooginõudes.

Head Uudised GoodNews