1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Valgamaa naiskodukaitsjad käisid spordipäeval
Valgamaa naiskodukaitsjad käisid spordipäeval

Valgamaa naiskodukaitsjad käisid spordipäeval

NAISKODUKAITSE2Läinud pühapäeval toimus Otepää Kaitseliidu maja juures Naiskodukaitse Valga ringkonna spordipäev. Sportlik kohtumine tõi kokku võistkonnad  Valgamaa erinevatest jaoskondadest: Valgast, Tõllistest, Tõrvast, Otepäält, eraldi osales ka NNK Valga ringkonna juhatuse võistkond. Pealtvaatajatena elas võistlejatele kaasa arvukalt kaasavõetud lapsi, kokku osales spordipäeval pea 40 inimest.

Päeva avasõnad ütles spordipäeva korraldajate poolt NKK Valga ringkonna Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus.

Spordipäeva sisustasid nii tõsisemad kui ka meelelahutuslikumad võistlusalad, mis pakkusid kaasategemislusti kõigile osavõtjaile. Mälumäng pani proovile võistkondade teadmised Naiskodukaitse organisatsioonist ja ka Valgamaast laiemalt. Sportlikus osas võeti mõõtu näiteks suusasaapa viskamises, hularõnga keerutamises ja lustlikust teatevõistlusest. Teadmistest ja tulemustest olulisem oli meeskonnavaim ja koostööd ning sõbralik ja rõõmus õhkkond.

„Spordipäeva pidasime juba teist korda, loodame, et see traditsioon jätkub,“ sõnas Mari Mõttus. „Hea meel oli, et kõik jaoskonnad olid esindatud ja ka juhatus pani välja oma võistkonna.“

Spordipäeva üldvõitja oli Valga NKK ringkonna juhtidest koosnev võistkond. Teise koha saavutas Valga võistkond ja kolmanda Otepää võistkond.

Sportlik kohtumine lõppes autasustamisega. Seejärel nauditi koos ilusat päikeselist pühapäeva ja laeti patareisid maitsvate suupistete, ahjusooja kringli ja taimeteega.

„Täname kõiki osavõtjaid,“ ütles Mari Mõttus. „Erilised tänusõnad meie naiskodukaitsjatele Inga Kotkamäele, Ene Prantsule, Tuuli Merimaale ja Rita Pärnikule. Järgmise spordipäeva korraldab aga juba võitja – NKK Valga ringkonna juhatus.“

Head Uudised GoodNews