1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VIRTUAALSED LÕPUAKTUSED I Viljandi linnajuhid saatsid koolilõpetajatele videotervitused
VIRTUAALSED LÕPUAKTUSED I Viljandi linnajuhid saatsid koolilõpetajatele videotervitused

VIRTUAALSED LÕPUAKTUSED I Viljandi linnajuhid saatsid koolilõpetajatele videotervitused

Jätkuvalt leviva koroonaviiruse tõttu korraldavad Viljandi koolid oma lõpuaktused virtuaalselt. Viljandi linnapea Madis Timpson ja abilinnapea Janika Gedvil läkitasid lõpetajatele sel puhul videotervitused.

Linnapea Madis Timpson õnnitles noori ühe olulise eluetapi lõppemise puhul ja soovitas neil hoida pilk alati selge ja meeled avatud. „Maailm meie ümber muutub pidevalt ja väga tark oleks ajaga kaasas käia. Pidage silmas seda, et kõige suurem tarkus ja kõige suurem rikkus on see, mida te suudate oma kahe kõrva vahel enesega kaasas kanda. Seda rikkust ei võta ära ükski riigikord ega majanduskriis,“ ütles linnapea.

Abilinnapea Janika Gedvil läkitas lõpetajatele luuleread ja lisas mõttetera ameerika kirjanikult Neale Donald Walschilt. „Mida enamat sa oled, seda enamaks sa võid saada ja mida enamaks sa saad, seda enamat võid sa ikka veel olla. Sügavaim saladus on selles, et elu ei ole avastamise protsess, vaid loomise protsess. Sa ei avasta ennast, vaid lood ennast uuesti. Sestap ära püüa avastada, kes sa oled, püüa teha kindlaks, kes sa tahad olla“.

Linnajuhtide videotervitused on üleval Facebooki lehel „Viljandi raad

Head Uudised GoodNews