1. Avaleht
  2. Loomad
  3. Euroopa Parlamendi liige Marina Kaljurand võõrustab Brüsselis loomakaitsjaid
Euroopa Parlamendi liige Marina Kaljurand võõrustab Brüsselis loomakaitsjaid

Euroopa Parlamendi liige Marina Kaljurand võõrustab Brüsselis loomakaitsjaid

Eesti Loomakaitse Seltsi pikaaegne toetaja, Marina Kaljurand, kutsub ühe õnneliku loomakaitsja ühes tema kaaslasega endale Brüsselisse külla. Reis Brüsselisse loositakse välja kõigi Eesti Loomakaitse Seltsi heategevuslikul jõuluoksjonil panuse teinud inimeste vahel 19. detsembril.

Eesti Loomakaitse Selts korraldab heategevuslikku jõuluoksjonit juba seitsmendat aastat järjest. Nagu ka varasematel aastatel, lisandub oksjonile iga päev üks uus teenus või toode, mille on annetanud heatahtlikud Eesti ettevõtjad ja loomasõbrad. „Olime juba selle üle ääretult tänulikud, et Marina Kaljurand pakkus oksjonile spetsiaalselt temale disainitud KUMA liblika prossi. Ei saa sõnadesse panna, kui tore oli üllatus, kui ta andis teada, et soovib loomaõigustele tähelepanu juhtimiseks ka ühe oksjonil panuse teinud inimese koos kaaslasega Brüsselisse kutsuda,“ rõõmustab Eesti Loomakaitse Seltsi kommunikatsiooni- ja turundusjuht, Geit Karurahu.

See, kes Brüsselisse sõidab, selgitatakse välja loosi teel esmaspäeval 19. detsembril. Loosis osalevad kõik inimesed, kes on teinud panuse mõnele heategevusliku jõuluoksjoni esemele. Kahepäevase visiidi käigus saavad võitja ja tema kaaslane külastada Euroopa Parlamenti ja Euroopa Ajaloo Maja ning teha tutvust imekauni Brüsseliga. Samuti ootab võitjat õhtusöök Marina Kaljurannaga.

Loosis osalemiseks kutsuvad Eesti Loomakaitse Selts ja Marina Kaljurand kõiki loomasõpru osalema seltsi heategevuslikult jõuluoksjonil, mis kestab kuni 18. detsembrini. Sel aastal leiab oksjonilt muu hulgas Platinum lemmikloomatoidu komplekte, kirjastus Koolibri raamatuid, Laternamatkade matka ning palju teisi toredaid kingitusi endale, lähedasele ja neljajalgsele sõbrale. Heategevusliku oksjoni raames kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade aitamiseks.

  • Oksjoni esemetega tutvuda ning oma panuse saab teha Facebookis!

Head Uudised GoodNews