1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna Ülikoolis promoveeriti doktoreid
Tallinna Ülikoolis promoveeriti doktoreid

Tallinna Ülikoolis promoveeriti doktoreid

24. novembril promoveeriti Tallinna Ülikoolis 23 doktorit, kes kaitsesid oma väitekirja viimase aasta jooksul ja üle anti aukiri 2022. aasta detsembris audoktoriks valitud professor Diana Maria DiNittole.

Tallinna Ülikooli teadusprorektor Katrin Niglas ütles oma kõnes doktoritele ja nende juhendajatele, et nad on erilised, sest mitte kellelgi pole samateemalist doktoritööd ja nii palju kõige värskemat teadmist nende poolt uuritud valdkonnas. „Andmete ja muidugi ka laiemalt teadmiste kogumine, süstematiseerimine, salvestamine, ja mis kõige tähtsam, loomine jääb teie pärisosaks, aga siht doktoritöö valmimise suunas asendub nüüd eesmärgiga jagada. See on privileeg, aga muidugi ka kohustus,“ lisas Niglas oma kõnes.

Doktoriteks promoveeriti Tallinna Ülikoolis Ighoyota Ben Ajenaghughrure, Shashi Kant ShankarMerike SaarLinda Helene SillatKadri MettisAnne-Mai NäkkTiina PetersonRina Maria RonkainenReet KasepaluPiret OppiÕnne UusMd Musa HowladerHelene Tigro, David Navidad Maeso, Anu KaldaKrista KarroMiriam RossiMerilin AruveeAndra Kütt-LeedisTaavi RemmelKristjan SanderOliver Laas ja Seth Amofah.

Head Uudised GoodNews