1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tartu Ülikooli suurim karjäärimess toob tööandjad ja üliõpilased ühe katuse alla
Tartu Ülikooli suurim karjäärimess toob tööandjad ja üliõpilased ühe katuse alla

Tartu Ülikooli suurim karjäärimess toob tööandjad ja üliõpilased ühe katuse alla

Täna kell 11 avatakse ülikooli spordiklubis Tartu Ülikooli Delta karjääripäev, kus kohtuvad sajad üliõpilased üle poolesaja tööandjaga, kes sel päeval tutvustavad oma praktika- ja karjäärivõimalusi.

Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi juhataja Heisi Kurigi sõnul on tänavu Delta karjääripäeval esindatud 53 tööandjat, kes otsivad kontakti eelkõige IT, matemaatika, statistika, robootika, elektroonika, arvutitehnika ja majanduse üliõpilastega. „Ürituse laiem eesmärk on pakkuda koostöövõimalusi üliõpilaste, ülikooli ja ettevõtete vahel viisil, mis aitaks noortel jätkata nende haridusteed ning omandada oskused, mis on vajalikud kõrgema lisandväärtuse loomiseks ettevõtetes ja ka ühiskonnas,” ütles Kurig. Tema sõnul saavad tudengid Delta karjääripäeval ettevõtetega tutvuda põhjalikumalt kui tavapärane praktikakuulutus seda võimaldab.

Ürituse laiem eesmärk on pakkuda koostöövõimalusi üliõpilaste, ülikooli ja ettevõtete vahel viisil, mis aitaks noortel jätkata nende haridusteed ning omandada oskused, mis on vajalikud kõrgema lisandväärtuse loomiseks ettevõtetes ja ka ühiskonnas.

Delta karjääripäeva stuudios vesteldakse päeva jooksul ettevõtete ja asutuste esindajatega ning neid vestlusi saab otseülekandes jälgida nii Facebooki kui ka Worksupi vahendusel. Worksupi keskkonnas leiab ka lisateavet osalevate organisatsioonide kohta.

  • Rohkem infot leitav SIIT.
Head Uudised GoodNews