1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VESTLUS PRESIDENDIGA I Täna toimub Kersti Kaljulaidiga vestlusring veebiseminaril “10 kodust koolipäeva – õpitud peatükid”
VESTLUS PRESIDENDIGA I Täna toimub Kersti Kaljulaidiga vestlusring veebiseminaril “10 kodust koolipäeva – õpitud peatükid”

VESTLUS PRESIDENDIGA I Täna toimub Kersti Kaljulaidiga vestlusring veebiseminaril “10 kodust koolipäeva – õpitud peatükid”

Täna, 25 märtsil kell 14.3016.00 toimub Hariduse Infotehnoloogia SA (HITSA) veebiseminar „10 kodust koolipäeva – õpitud peatükid”, et vaadata tagasi möödunud kümnele päevale distantsõppes, toetada hariduskogukonda ning anda innustust ja ideid distantsõppega edasiliikumiseks eelkõige õpetajatele ja koolijuhtidele, aga ka lapsi koduõppes toetavatele lapsevanematele.

Vaata seminari otseülekannet! 

Kuidas esimesed kümme koduõppepäeva läinud on, sellest räägivad vestlusringis Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid, Lihula gümnaasiumi õpilane Joosep Michels, lapsevanem Triin Lumi, Viljandi riigigümnaasiumi matemaatikaõpetaja Marika Anissimov ning HITSA ja Gustav Adolfi gümnaasiumi haridustehnoloog Ingrid Maadvere.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Liina Põld annab ettekandes soovitusi, kuidas edaspidi koolide tegevusplaane koostada ja Järveküla kooli direktor Mare Räis selgitab nende kahe kuu kriisiplaani tagamaid. HITSA juhatuse esimees Heli Aru-Chabilan tutvustab e-õpet soodustavaid tööriistu ning Innove juhatuse esimees Birgit Lao jagab õpetajatele õppekorralduslikke nõuandeid.

Psühholoog Kadri Järv Mändoja seletab, kuidas isoleeritus inimesele mõjub, eriti, kui see on pikem, ning annab soovitusi, kuidas last aidata ja toetada ning ise seejuures terveks jääda.

Head Uudised GoodNews