1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Bussijuht, sind otsitakse! Tallinn võtab tööle kuni 50 bussijuhti
Bussijuht, sind otsitakse! Tallinn võtab tööle kuni 50 bussijuhti

Bussijuht, sind otsitakse! Tallinn võtab tööle kuni 50 bussijuhti

Tallinna Linnatranspordi AS värbab lisaks kuni 50 bussijuhti, et vähendada ettevõttes bussijuhtide ületunnitööd ja tagada paremad tööajatingimused.

„Hetkel ei saa rääkida liiniveo mahu suurenemisest, kuid järgmisel aastal saabuvate kaasaegsete gaasibusside valguses peame valmistuma, et busside arvu kasvades oleks ka juhid olemas,“ selgitas Tallinna Linnatranspordi liiklusdirektor Meelis Tartu bussijuhtide aktiivset värbamist. „Arvestades, et meil töötab kokku ligi 900 bussijuhti on igapäevased liikumised tavapärased ja kohusetundlikud bussijuhid leiavad meil alati tööd.“

Pakkumisest huvitatud bussijuhipaberitega ja varasemat töökogemust omavad, soovitavalt Tallinnas või lähiümbruses elavad kandidaadid saavad saata CV aadressile diana.jakobson@tallinnlt.ee.

Kandideerimise eelduseks on D-kategooria juhiluba, bussijuhi ametikoolituse tunnistus ja suhtlustasemel eesti keele oskus. Kasuks tuleb varasem töökogemus bussijuhina, täpsus ja kohusetundlikkus, viisakus ja valmidus meeskonnatööks.

TLT pakub omalt poolt transpordisektori keskmisest kõrgemat töötasu, pikaajalist ja stabiilset tööd, paindlikke töötingimusi, tasuta ametialast täiendkoolitust ning soovi korral ettevõtte korraldatud majutust.

Head Uudised GoodNews