1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ESITA HEA INIMENE! Sihtasutus Järvamaa Arenduskeskus ja MTÜ Kodukant Järvamaa tunnustavad tublimaid
ESITA HEA INIMENE! Sihtasutus Järvamaa Arenduskeskus ja MTÜ Kodukant Järvamaa tunnustavad tublimaid

ESITA HEA INIMENE! Sihtasutus Järvamaa Arenduskeskus ja MTÜ Kodukant Järvamaa tunnustavad tublimaid

Aasta vabatahtlik 205 Tene Metsma Foto: Ants Leppoja
Aasta vabatahtlik 205 Tene Metsma
Foto: Ants Leppoja

Sihtasutus Järvamaa Arenduskeskus ja MTÜ Kodukant Järvamaa kuulutasid välja avalikud konkursid, et selgitada välja Järvamaa tublimad kodanikualgatuses aastal 2016.

Konkursside eesmärgiks on rõhutada kodanikualgatuse olulisust ja tähtsust ühiskonnas ning tugevdada vabatahtliku tegutsemise traditsioone maakonnas, avaldada tublimatele avalikku tunnustust tulemusliku tegutsemise eest ning teavitada Järvamaa üldsust maa- ja külaelu olulisusest.

Parimad tunnustatakse 5 kategoorias: aasta sädeinimene, aasta küla, aasta parim mittetulundusühing, aasta tublim vabatahtlik ja hea algatus 2016.

Ettepanekuid oodatakse 23. oktoobriks, aasta küla ja aasta sädeinimese ankeedid palutakse saata Kodukant Järvamaa e-posti aadressile triina01@hot.ee, aasta tublima vabatahtliku, hea algatuse ja aasta mittetulundusühingu leidmiseks oodatakse vabas vormis kirjeldusi aadressil kaspar@jarva.ee.

Konkursi võitjad selgitab välja 5-liikmeline hindamiskomisjon ja parimaid tunnustatakse 25. novembril Paide Raekojas toimuval Järvamaa kodanikuühiskonna konverentsil.

AASTA KÜLA ankeet
AASTA SÄDEINIMENE ankeet

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews