1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Fotokonkursi „Tallinna valgus“ publiku hääletus kestab homseni
Fotokonkursi „Tallinna valgus“ publiku hääletus kestab homseni

Fotokonkursi „Tallinna valgus“ publiku hääletus kestab homseni

Foto: Matti Paglant
Foto: Matti Paglant

Avalik hääletamine fotokonkursile „Tallinna valgus“ laekunud töödest parimate selgitamiseks, kestab kuni teisipäeva, 21. jaanuarini konkursi kodulehel http://fotokonkurss.tallinn.ee/.

Konkursile esitasid 141 autorit kokku 354 fotot. (Eelmisel aastal esitasid 105 autorit kokku 278 fotot). Komisjon valib välja parima võistlustöö ning rahva lemmik selgub avaliku hääletuse tulemusena konkursi kodulehel.

Konkursi tulemused avalikustatakse konkursi kodulehel peale avaliku hääletamise lõppemist. Parimatest töödest koostatakse näitus. Auhindade kätteandmise ja näituse korraldamise aeg avalikustatakse koos konkursi võitjate välja kuulutamisega.

Konkursile esitati fotod, mis on jäädvustatud 2013 aasta jooksul erinevatest valgusega (otseses ja mitte ülekantud tähenduses) seotud sündmustest Tallinna avalikus linnaruumis, fotod sündmusest „Valgus kõnnib Kadriorus“ ja fotod linnaruumi ülesseatud jõulukaunistustest. Samuti ka fotod, millele on jäädvustatud loodusliku ja kunstliku valgustuse kooskõla ning kontraste ning jõulude ja 2013/2014 aastavahetuse valgusmiljöö eripärasest meeleolust kantud linnavaateid.

 

Head Uudised GoodNews