1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JAKSU JA ÕNNE TUBLILE MEHELE! Otepää valla aasta isa on selgunud!
JAKSU JA ÕNNE TUBLILE MEHELE! Otepää valla aasta isa on selgunud!

JAKSU JA ÕNNE TUBLILE MEHELE! Otepää valla aasta isa on selgunud!

bonding-992546-mOtepää Naisselts valis välja valla aasta isa 2014. Otepää valla aasta isa on Heikki Must. Aasta isa tunnustamisüritus toimub 8. novembril 2014 kell 12.00 Otepää Gümnaasiumis. Samas toimub ka traditsiooniline laste sünnikirjade andmine.

Valla aasta isa nimetusele laekus viis kandidaati – Heikki Must, Ainar Kukk, Toivo Ilves, Priit Jaagant ja Heido Meema. Aasta isa kontserdil esinevad Otepää gümnaasiumi poistekoor (dirigent Eve Eljand, kontsertmeister Merike Muttik) ja Eveko koor (dirigent Vilve Maide, kontsertmeister Merike Muttik). Lisaks sellele esinevad aasta isa kontserdil isad ja lapsed:  Aivar, Katriin ja Andre Ostrak, Margo ja Karl-Gustav Krüünvald, Elmo ja Lee Saul ning Andre, Veronika ja Erika Maide. Lisaks sellele esineb eelmise aasta valla aasta isa Kuno Oja koos oma tütre Anne-Grethega ja abikaasa Lembi Ojaga.
Aasta isa kontserdil antakse üle ka sünnikirjad uutele vallakodanikele, kes on sündinud 01.04-30.09. 2014. Sellel ajavahemikul sündis 30 uut last, neist 18 poisse ja 12 tüdrukut. Lisaks sünnikirjadele saavad lapsed mälestuseks fotoalbumi, lasteraamatu ja MTÜ Karukäpa poolt kootud papud.

Kontserdi korraldavad Otepää Kultuurikeskus, Otepää Naisselts, Otepää Gümnaasium ja Otepää Vallavalitsus.

Heikki Must töötab Päästeametis Otepää tugikomando pealikuna. Tal on kolm täiskasvanud poega ja kokku neli lapselast. Vanaisa osaleb võrdväärselt vanaemaga lapselastega tegelemisel. Heikki on just selline isa, kellest iga laps nii väiksena kui suurena unistada võiks: rahulik, sõbralik, abivalmis, tegus, lõbus, kannatlik, tähelepanelik.  Peale perekonna on Heikkil tähtsal kohal töised tegemised. Viimased 20 aastat on ta olnud Päästeametis Otepää tugikomando pealik. Selle ajaga on asutus teinud Heikki eestvedamisel läbi põhjaliku arengu nö nõuka-aegsest asutusest tänapäevaseks asutuseks. Töökohaga seoses käib Heikki koolides ja lasteaedades lastele õpetamas esmaseid päästmise alaseid võtteid ja teadmisi.  Heikki hobideks on metsas seenel käimine, kalastamine, sportimine, teaduslike filmide vaatamine. Pikalt on ta osalenud rahvatantsurühma Nuustaku tegemistes. Suure osa oma vabast ajast kulutab ta lähedaste abistamisele ehitus- ja remonttööde või lihtsalt majapidamistööde teostamisele.

 

Head Uudised GoodNews