1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Ugala teater mängib Tallinna Botaanikaaias kogupereetendust „Tuul pajuokstes”
Ugala teater mängib Tallinna Botaanikaaias kogupereetendust „Tuul pajuokstes”

Ugala teater mängib Tallinna Botaanikaaias kogupereetendust „Tuul pajuokstes”

Ugala teater mängib 22.augustist 30. augustini Tallinna Botaanikaaias kogupereetendust „Tuul pajuokstes”

Kirjaniku Kenneth Grahame’i maailma lastekirjanduse klassikasse kuuluva loo tegelasteks on loomad – Rott, Mutt, Konn, Mäger ja teised. Nad käituvad kõik nagu inimesed ja neil on inimeste parimad iseloomuomadused – ausus, südamlikkus, abivalmidus, sõbralikkus. Aga neil ei puudu ka mõningad inimlikud pahed ja nii satub kogu sõpruskond Konna uhkeldava loomuse ja ohjeldamatu seiklushimu tõttu sekeldustesse ja seiklustesse.

Sel suvel seiklevad “Tuul pajuokstes” tegelased looduslikult eriti põnevas kohas –Tallinna Botaanikaaias. Lava on ülesehitatud dendraariumis asuva Lehise tiigi kaldale. Lavast ühele poole jäävad tammed ja teisele poole jalakad. Botaanikaaia taimeriigiga saab tutvuda nii enne kui pärast etendust. Kui kellelgi on soovi oma kõrvaga kuulda, kuidas tuul päriselt pajuokstes mängib, siis saab ette võtta ka väikese jalutuskäigu pajuliste juurde, mis asuvad aia kagupoolses osas.

Nii botaanikaaia kollektsioonis kui ka Ugala lavastuses on palju õpetlikku ja rõõmustavat kogu perele väikestest suurteni.

OSTA PILET SIIN!

Head Uudised GoodNews