1. Avaleht
  2. Kunst
  3. GALERII! Relax Fotostuudio ja Lizkiz Couture ateljee avasid koos stuudio-ateljee
GALERII! Relax Fotostuudio ja Lizkiz Couture ateljee avasid koos stuudio-ateljee

GALERII! Relax Fotostuudio ja Lizkiz Couture ateljee avasid koos stuudio-ateljee

Fotod: Marko Eha

Relax Fotostuudio ja Lizkiz Couture ateljee panid leivad ühte kappi ja avasid kolmapäeval 20. juunil Noblessneri peakorteris hubase stuudio-ateljee!

 „Nobel was here!“ on uhkelt kirjas stuudio uksel. Nüüd tegutsevad ajaloolises majas Lizkiz Couture disainer Mariliis Pinn, hubane Relax Fotostuudio ja Twirl it’i fotograaf Nele Suurna. Kolmiku kooslus täiendab unikaalselt teineteist. Stuudios on Eesti parim spetsiaalselt pildistamisteks varutud laste couture-kleitide kogu. Lisaks Lizkiz Couture brändi all tegutseva Mariliis Pinni loomingule on kollektsioonis näiteks maailmadisainerite Mischka Aoki ja Anna Triant Couture loodut. Kõiki kleite saab laenutada, mis loob unikaalse võimaluse väikeste neidude pildistamiseks. Samas on stuudios ka tuhat meetrit tülli, imelisi kangaid ja miljon ideed, millest Mariliis võlub välja kordumatuid keerutavaid kleite ja seelikuid.

Twirl it’i fotograaf Nele Suurna meelitab imelise printsessi välja igast neiust. Suurepäraseid pilte saab teha nii stuudios, kui kohe selle kõrval asuvas Kalamaja pargis. Lähedal on ka vanalinn, meri ja palju võrratuid pildistamise lokatsioone.

Kõike seda täiustab värske ja hubane täisvarustuses fotostuudio, mis on avatud kõigile huvilistele. Lisaks on stuudios üks eriline suur kast, mis lausa sunnib kastist väljas mõtlema ja annab võimaluse luua unikaalseid-standardseid lahendusi.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews