1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Palju õnne! Viljandimaa Aasta Sotsiaaltöötaja on Ly Kirt
Palju õnne! Viljandimaa Aasta Sotsiaaltöötaja on Ly Kirt

Palju õnne! Viljandimaa Aasta Sotsiaaltöötaja on Ly Kirt

Ly Kirt24. märtsil tähistati Viljandis maakondlikult rahvusvahelist sotsiaaltöö päeva ja tunnustati esitatud nominente.

Viljandimaa Aasta Sotsiaaltöötaja 2016 tiitli sai Ly Kirt ning Viljandi maavanem Erich Palm tunnustas teda tänukirja ning nimelise vaasiga.

Ly Kirt on alates 1992. aasta oktoobrist juhtinud Kärstna Hooldekodu ja alates 1993. aastast Eesti Sotsiaalasutuste Juhtide Nõukoja asutajaliige ning aktiivne osaleja nõukoja töös. Lisaks on ta 1993.a alates olnud Tarvastu vallavolikogu liige ning aastatel 2004-2005 ja 2009 vallavolikogu esimees. Ly Kirt on Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni liige.

Lisaks tunnustas maavanem lilledega Viljandimaa Aasta Sotsiaaltöötaja 2016 nominenti Lea Ibrust, kes on Võhma linnavalitsuse hoolekandespetsilist, Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni poolt valitud Aasta hoolekandeasutuse juht 2016 Merike Sihti, kes on OÜ Avitar Viiratsi Hoolekandekeskuse juhataja ja Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni Aasta sotsiaaltöötaja 2016 nominenti Eveli Lilleoja, kes on Võhma linnavalitsuse sotsiaalnõunik.

Sotsiaaltöötajaid üllatas ja tunnustas südamega tehtud töö eest suure ja maitsva tordiga riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Helmen Kütt.

2016. aastal oli maavanema poolt määratud valdkondlikuks prioriteediks väljaspool kodu osutatava üldhooldusteenuse osutamisega seotud töötajad või valdkondlikud spetsialistid.

Alates 2009. aastast alates tähistatakse Eestis märtsikuu kolmandal teisipäeval rahvusvahelist sotsiaaltöö päeva. Sel aastal korraldas Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon piduliku sotsiaaltöö päeva tähistamise Narvas, Tartu Ülikooli Narva kolledžis, ka Viljandimaa sotsiaalvaldkonna töötajad olid sinna oodatud.

Head Uudised GoodNews