1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KONKURSS DIREKTORI LEIDMISEKS I Tallinn otsib Iru Hooldekodule uut juhti
KONKURSS DIREKTORI LEIDMISEKS I Tallinn otsib Iru Hooldekodule uut juhti

KONKURSS DIREKTORI LEIDMISEKS I Tallinn otsib Iru Hooldekodule uut juhti

Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet kuulutas välja konkursi Iru Hooldekodu direktori leidmiseks seoses senise juhi lahkumisega omal soovil alates 3. augustist.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonda kureeriv abilinnapea Betina Beškina tänab senist hooldekodu direktorit Terje Kraanvelti kauaaegse töö ja panuse eest asutuse juhtimisel. „Uuel juhil seisab ees tõsine väljakutse, et arendada hooldekodu teenuste kvaliteeti ja kaasajastada sealseid tegevusi. Muuhulgas valmib järgmisel aastal 100-kohaline õendusabi ja dementsusega klientidele suunatud üksus, mis annab võimaluse järjepidevaks meditsiiniliseks abiks,“ sõnas Beškina. „Linn peab väga oluliseks tagada sotsiaalvaldkonnas, sealhulgas hooldusasutustes kvaliteetne ja kaasaegne teenus, mis vastaksid ka kliendi ootustele. Meie suurem eesmärk on linna sotsiaalsüsteemis tervikuna leida parimad lahendused igapäevatöö sujuvamaks korraldamiseks, lähtudes abivajajate vajadustest ja heaolust. “

Iru Hooldekodu on Tallinna linna hoolekandeasutus – üldhooldekodu, mis on loodud eakatele ja puuetega isikutele elamiseks, hooldamiseks ja rehabilitatsiooniks. Iru hooldekodus on praegu 334 kohta, sellele lisaks kaasrahastab Tallinn veel 426 hooldekodu kohta teistes hoolekandeasutustes oma eakate linlaste hooldamiseks.

Ühtlasi kuulutab linn lähiajal välja konkursi ka Tallinna Lastekodu juhataja ametikohale, lastekodu senine juht lahkub 6. augustil.

Head Uudised GoodNews