1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Nõmme uisuplats pakub Tallinna koolidele talverõõmu
Nõmme uisuplats pakub Tallinna koolidele talverõõmu

Nõmme uisuplats pakub Tallinna koolidele talverõõmu

Foto allikas: www.nomme.uisuplats.ee
Foto allikas: www.nomme.uisuplats.ee

Nõmme uisuplatsil on Tallinna koolidele eraldatud tasuta jääkasutamise aeg esmaspäevast reedeni kella 10.00 – 17.00, vajalik on aga eelregistreerimine.

Registreerida saab E-R kella 9.00 – 16.30 telefonil 610 1035. Ühele ajale saab registreerida vaid ühe kooli üks klass korraga. Registreerimisel vajalik kontaktisiku nimi ja telefoninumber. Kontaktisikuks võib olla klassijuhataja, kehalise kasvatuse õpetaja või lapsevanem ehk isik, kes saadab õpilasi ja vastutab nende eest. Õpilasel, kellel pole isiklikke uiske, tuleb maksta uisulaenutuse eest vastavalt hinnakirjale (2eurot).

Jeti jäähall ja Tallinna Turud eraldasid Mustamäe ja Nõmme vähekindlustatud perede lastele kokku 120 tasuta (jääkasutamine ja uisud) piletit. Pileteid jagavad linnaosade sotsiaaltöötajad.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu kinnitusel on Tallinna Turgude eestvõttel rajatud liuväli tõestanud oma populaarsust. „Ainuüksi esimese nelja nädala jooksul on Nõmme turu uisuplatsi külastanud juba 3451 inimest,“ märkis Sarapuu. „Kuna meie talved on olnud viimastel aastatel väga heitlikud, kus vaheldumisi on nii pakast kui ka sügisest soojust, siis pakuvad uisuväljakud nii väikestele kui suurtele võimalust talverõõmudest osa saada sõltumata ilmastikuoludest.“

Nõmme turu juures pakub liuväli viiendat aastat järjest külastajatele võimalust uisutada. Vabaõhuliuväli on avar ning 450 ruutmeetrile mahuvad korraga nii sõpruskonnad hokid mängima kui rahulikumat uisusõitu nautijad omi poognaid jääle joonistama.

Uisuplats on avatud iga päev kella 10-21. Liuvälja pilet maksab 3 eurot ja sooduspilet (õpilased ja üliõpilased) 2 eurot. Uiskude rent on 2 eurot. Lukustatava kappi rent 1,5 eurot.

 Infot uisuplatsi kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews