1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Rajaleidja avas täiskasvanutele infokülje karjäärimuutuste tegemiseks
Rajaleidja avas täiskasvanutele infokülje karjäärimuutuste tegemiseks

Rajaleidja avas täiskasvanutele infokülje karjäärimuutuste tegemiseks

Rajaleidja avas täiskasvanutele infokülje karjäärimuutuste tegemiseksKarjääriplaneerimise portaal Rajaleidja avas täiskasvanutele mõeldud karjäärimuutusi hõlbustava lehekülje.

Rajaleidja täiskasvanu osast saab infot üle Eesti toimuvate koolituste, kursuste ja sündmuste kohta ning leida kontaktandmeid, kuhu pöörduda karjäärinõustamise või -info saamiseks. Rajaleidja portaaliga on oodatud tutvuma kõik täiskasvanud, kes soovivad iseseisvalt oma karjäärialase arenguga tegeleda.

SA Innove karjääriinfo vanemspetsialist Teele Traumanni sõnul vajavad karjääri planeerimise alast infot kõik inimesed, sest elu jooksul tuleb teha mitmeid valikuid ning karjäärivõimalustega tasub kursis olla ka siis, kui töökoht on olemas.

„Aegajalt CV ajakohastamine, enese arendamine, uute vaatenurkade leidmine eri teemadele aitab end vormis hoida, et kohanemine uute olukordadega sujuks. Rajaleidja portaal pakub ideid, ajakohast infot, mille abil oma tööelu meelepärasemaks ja tõhusamaks muuta ning leida tasakaal eri valdkondade vahel,” märkis Traumann.

Rohkem informatsiooni leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews