1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Riias alustati Pärnut tutvustava reklaamikampaaniaga
Riias alustati Pärnut tutvustava reklaamikampaaniaga

Riias alustati Pärnut tutvustava reklaamikampaaniaga

21. jaanuaril alanud ning kolm nädalat kestev Pärnut tutvustav kampaania hõlmab endas visuaalset reklaami Riia ühissõidukite välis- ja sisepindadel. Kampaania toimub Pärnumaa turismiturundusprojekti raames.

Kampaania eesmärk on kutsuda sõpruskondi ning peresid veetma meeleolukat puhkust talvises Pärnus, samuti kutsuda külastama Pärnu turismiportaali www.visitparnu.com, kus on ära toodud pakkumised talve- ja kevadpuhkuse veetmiseks.

Reklaamkampaania plakatid on üleval busside välispindadel ning busside, trammide ning trollide sisepindadel. Kuna 2013. aastal tähistab Pärnu kuurort 175. juubelit, on ka üks reklaamplakat inspireeritud ajaloost- sellel on kasutatud must-valget fotot Pärnu puhkajatest.

Pärnu reklaamkampaaniale Riias paneb lõpp-punkti 8.-10. veebruarini toimuv turismimess Balttour, kus Pärnu linn ja maakond on esindatud üheskoos meie turismiettevõtjatega.

2011. aastal ööbis Pärnumaal üle 10 100 lätlase, möödunud aasta üheteistkümnel kuul oli Pärnumaal ööbinud lätlaste arv juba üle 10 800. Läti on Pärnumaa jaoks arenev sihtturg.

Head Uudised GoodNews