1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Suvetegevuste mess vallutab pühapäeval Pärnu Kaubamajaka
Suvetegevuste mess vallutab pühapäeval Pärnu Kaubamajaka

Suvetegevuste mess vallutab pühapäeval Pärnu Kaubamajaka

Sel pühapäeval vallutavad Kaubamajaka suveelamuste loojad – suvelaagrid, -sündmused, -treeningud ja atraktsioonid. 29. aprillil kell 12-17 toimub juba neljas Suvetegevuste mess.

Suve veetmise võimalus maal vanaema juures muutub aina haruldasemaks ning lapsed kipuvad jääma vanemate tööl oleku ajaks üksi ning veedavad aega toas arvutiga mängides. Aina olulisem on lastele suveks sobivate ja meeldivate tegevuste leidmine. Suvetegevuste mess koondab lapse suvised võimalused: puhke-, õpi-, töö- ja spordilaagrid, aktiivsed tegevused ja kultuurisündmused. Mess toimub 29. aprillil kell 12-17 Pärnu Kaubamajakas.

Hoogne suvi uue tsirkusefestivaliga

2018. aasta Suvetegevuste messi erikülaline on uus kaasaegse tsirkuse festival Hoog, kes alustab messi žonglöörimispallide töötoa, fitness žongleerimisega koos džembetrummidega orkestriga! Tunni aja vältel pakuvad nad kaasalöömisvõimalust ja uue tsirkusega tuttavaks saamist, peale tunnist osalusprogrammi saab aga nende laua juures tutvuda uue tsirkusefestivali programmiga, astuda vabatahtlikuks abiliseks või otsida näiteks beebile sobivat etendust!

Ekskursioonijaht

Esimest korda on messil ekskursioonijaht – põnev nupukust nõudev mäng, mille auhindadeks on suvesündmuste piletid ja klassiekskursioonid. Ekskursioonijahil saavad osaleda nii perede, sõpruskondade kui klasside võistkonnad. Ekskursioonijahile tuleb end eelnevalt registreerida SIIN!

Laagreid ja trenne seinast seina

Suviseid laagreid saab messil valida seinast seina – seikluslaager, ettevõtluslaager, muusika- tantsu- ja filmilaagrid, looduskool, spordi- ja vabaajalaagrid, isegi flygrossing ja rulluisutamine on valikus!

Messil saab infot ka noortevahetuse, noortekeskuste töö ja linnaosakeskuste sündmuste kohta.

Suviseid treeninguid on nii võitluskunstide, jalgpalli, kardisõidu, sõudmise, ratsutamise, surfamise, karate kui ka spordiklubi trennide näol.

Muuseumitelt ehedaid elamusi

Sel Suvetegevuste messil on end tutvustamas ka kaugemad muuseumid – Maanteemuuseum ja Põllumajandusmuuseum. Põllumajandusmuuseum näiteks meisterdab messi külastajatega helkureid ja võtmehoidjaid, pakub linaküpsiseid ja karaskit, väiksematele lastele on mesilaste ametite arvamise mäng.

Põnevad atraktsioonid ja suvesündmused

Messil saab ülevaate suve kuumimatest atraktsioonidest ja üritustest. Kohal on näiteks Võilillefestival, CCCP Põgenemistoad, Valgeranna Seikluspark, Pärnu Seiluskeskus, Liikluslinnak ja Hüppa Mängumaa Ufopark, Tallinna Teletorn.

Kaubamajaka peaukse ees ootavad lapsi Massu Ratsatalu ponid ja Kiikuv Paat. Pärnu Jalgpalliklubi väljapaneku juures jagab autogramme Raio Piiroja, jalgpalliklubil Vaprus teeb lastele mänge, Klubi 26 viib läbi näidistrenne, sõudeklubil on kaasas sõudeergomeetrid, MMAces tutvustab vabavõitlust, Aloha näitab lohesid, seikluspargid ronimisvarustust ja osaleda saab mitmetes mängudes!

Messi ajaleht ja osalejate info jääb Kaubamajakasse veel nädalaks, nii on see kättesaadav ka neile, kes pühapäeval Kaubamajakasse tulla ei saa.

Head Uudised GoodNews