1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Teletorn pakub lastele põnevat jõuluprogrammi
Tallinna Teletorn pakub lastele põnevat jõuluprogrammi

Tallinna Teletorn pakub lastele põnevat jõuluprogrammi

Foto: Kerli Zirk
Foto: Kerli Zirk

Tallinna Teletorn pakub huvitavat jõuluprogrammi lastegruppidele. Väiksemaid tippupürgijaid ootavad mängulised multimeedialahendused, võimalus saata oma sõbrale teletervitus ja katsetada põrandaakendel oma kõrgusetaluvust  – kõik see paneb laste silmad särama.

Tallinna Teletorni vahva pere ootab kogu klassi klassi või rühma osalema jõuluprogrammis Tallinna Teletorni 21. korrusel. Tunniajane programm taevakorrusel sisaldab endas seikluslikku mõttemängu, jõuluküünla meisterdamist ning loomulikult jõuluvana külastust koos kingikotiga. Lastega koos mängib ja meisterdab üks paljudest jõulumehe abilistest.

Külalislahke Teletorni seltskond palub lastel kohale tulla vähemalt pool tundi enne programmi algust, et tutvuda teletorni alumistel korrustel toredate tegemistega.

Jõulumehel on muidugi aga hea meel kohtuda lastega just Teletornis, sest siis ei pea ta kooli või lasteaia korstnasse ronima ega kehva suusailma korral saani poris lükkama.

Jõuluprogrammi pakub Teletorn alates 1. detsembrist. Grupi suuruseks on vähemalt 20 inimest. Võimalus on samuti teha ka personaalne pakkumine, kui inimesi siiski vähem on. Programm toimub nii eesti, inglise kui ka vene keeles. Iga kümne õpilase kohta saab üks õpetaja osaleda tasuta.

Mis see kõik maksab? 

Koos kommikotiga – 12 € õpilane
Kui kingituse poetab kingikotti teie tuttav päkapikk– 9 € õpilane

Broneeri juba täna ivar.kaldam@teletorn.ee

Head Uudised GoodNews