1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Täna esilinastub teleekraanil hittkomöödia “Sangarid”
Täna esilinastub teleekraanil hittkomöödia “Sangarid”

Täna esilinastub teleekraanil hittkomöödia “Sangarid”

Sangarid
Foto: Andres Teiss

Aasta algul Eesti kinodesse jõudnud populaarne film, mis valmis Eesti-Soome-Läti koostööna, jõuab täna õhtul teleekraanile. Hoogne seikluskomöödia „Sangarid“ viib televaatajad 80ndatesse aastatesse. Peaosades on Märt Pius, Karl-Andreas Kalmet ja Veiko Porkanen.

“Sangarid” on komöödia, mis räägib loo kolmest Eesti poisist, kes põgenevad Eestist Soome kaudu Rootsi, et vabas maailmas läbi lüüa ja elada unistuste elu. Sõbrad võetakse vastu kui tõelised kangelased, kes murdsid läbi raudse eesriide. Kui aga meediakära vaibub, avastavad meie sangarid, et neist on saanud tavalised tülikad sisserändajad. Äraelamiseks tuleb hakata tegema midagi nii nõmedat nagu – töö! Poisid pole siiski loomult allaandjad ja üritavad uute pööraste plaanidegai läänemaailmas läbi lüüa. See aga ei tõota head…

„Sangarid“ filmi tootjad on toonud eestlasteni ka komöödiahiti “Klassikokkutulek“. Filmis astuvad üles veel Henrik Kalmet, Ott Sepp, Marika Barabanštšikova, Tõnu Kark, Andres Dvinjaninov, Esko Salminen, Aarne “Aake” Kalliala ja paljud teised.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews