1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA AUTOKINO Lastekaitsepäeval saab Rocca al Mare parklas kogu perega tasuta autokino nautida
TASUTA AUTOKINO Lastekaitsepäeval saab Rocca al Mare parklas kogu perega tasuta autokino nautida

TASUTA AUTOKINO Lastekaitsepäeval saab Rocca al Mare parklas kogu perega tasuta autokino nautida

Lastekaitsepäeval, 1. juunil saab Rocca al Mare parklas kogu perega tasuta autokino nautida. Näitamisele tuleb eesti ja vene keelde dubleeritud animafilm „Pääsuke Manou“. Lastele jagatakse õhupalle ning filmi kõrvale jäätist.

Näitamisele tulev film räägib pääsukesest, täpsemalt piiritajast ehk piirpääsukesest Manou, kes kasvab siiras usus, et ta on kajakas. Ta püüab iga hinna eest ujuma õppida, kala püüda ja lennata nagu suured tugevad kajakad.

Ühel hetkel ta aga mõistab, et temast ei saa kunagi tõelist kajakat. Manou lahkub kodupesast ja kohtub teiste pääsukestega. Tema endistele ’’liigikaaslastele’’ see muidugi ei meeldi. Kuid juhuse tahtel saab Manoust, kes on vapper kui kajakas ja nutikas kui pääsuke, tõeline kangelane. Tegelastele annavad hääle Christopher Rajaveer, Getter Jaani, Tõnu Oja jt.

Rocca al Mare parklas linastub lastekaitsepäeval kaks seansi. Kell 17:00 näidatakse filmi eesti keeles ja kell 19:30 vene keeles. Autokohtade arv on piiratud ning vajalik on eelregistreerimine. Heli tuleb läbi autoraadio ja iga pere saab seda reguleerida endale sobivaks. Autos tohib olla 2 inimest või perekond.

Keskus järgib endiselt ka kõiki ohutusreegleid, mistõttu jäätiseid ja õhupalle jagavad promootorid kannavad nõuetele vastavaid kindaid ja näomaske.

Kuna autokohtade arv on piiratud, siis on vajalik eelregistreerimine. Rohkem infot kino ja registreerimise kohta leiab Rocca al Mare kodulehelt.

Head Uudised GoodNews