1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud
Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud

Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud

Laupäeval kell 11.00 toimub Haabersti linnaosas Järveotsa tee 15A mänguväljakul hooaja esimene lastehommik. Lapsi ootavad lastehommikul Võlumaa mängujuhid, õhupallimeister ja näomaalingud.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanovi sõnul on linnaosavalitsuse korraldatud lastehommikud väga populaarsed ja toimuvad sel aastal kolmes kohas üle linnaosa. „Lastele pakuvad lastehommikutel tegevust vahvad mängujuhid ning lisaks on võimalik saada tore näomaaling või õhupallimeistri poolt valmistatud õhupallifiguur,” rääkis linnaosavanem ning lisas, et hooaja viimasel lastehommikul on kõigil huvilistel võimalus tulla nautima meeleolukat tsirkuseetendust.

„Lastehommikud toimuvad vabas õhus ning nendega on oodatud liituma ka kõik emad-isad ning vanaemad-vanaisad, kes soovivad lastega midagi vahvat ja lõbusat koos õues ette võtta,” ütles Siljanov ning lisas, et loomulikult on lastehommikud tasuta ning kõik suured ja väikesed huvilised väga oodatud.

Haabersti lastehommikute kava:

  • 10. juunil kell 11.00 ootavad Järveotsa tee 15A mänguväljakul lapsi Võlumaa mängujuhid, õhupallimeister ja näomaalingud.
  • 17. juunil kell 11.00 ootavad Kakumäe rannas lapsi Võlumaa mängujuhid, õhupallimeister ja näomaalingud.
  • 2. septembril kell 11.00 toimub Õismäe tiigi kaldal amfiteatris tsirkusehommik koos Mironovi tsirkuse ja žonglööriga. Hooaja viimasel lastehommikul toimub ka lapselt lapsele laat. Soovist laadale kauplema tulla tuleb lapsevanematel eelnevalt teada anda e-posti aadressil liina.kaev@tallinnlv.ee või telefonil 51992221. Laat kestab orienteeruvalt 1,5 tundi ja on osavõtutasuta.

Üritusi korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.

Head Uudised GoodNews