1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HOIDKEM ÜKSTEIST I Lauri Laats: hoidkem ennast ja oma lähedasi!
HOIDKEM ÜKSTEIST I Lauri Laats: hoidkem ennast ja oma lähedasi!

HOIDKEM ÜKSTEIST I Lauri Laats: hoidkem ennast ja oma lähedasi!

Koroonaviirusest tingitud eriolukorras annab Mustamäe Linnaosa Valitsus teada oma tööst ja tegevusest kuni 1. maini.

„Kõik MLOV märtsi-aprilli planeeritud üritused – kontserdid, väärikate huvikooli loengud, Kino 65+, juubilaride vastuvõtud jne – on tühistatud, s.t saavad toimuma siis, kui elu normaliseerub,“ ütleb Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

„Kultuurikeskuses Kaja sel ajavahemikul üritusi ei toimu, Mustamäe Päevakeskus töötab piiratud mahus, toitlustamine toimub, ringide tegevus on peatatud, reise, teatrite-muuseumide jne külastusi ei planeerita. Koduhooldusteenus töötab tavapärases mahus, aga siin on ilmselt ette näha koormuse suurenemist. Reageerime vastavalt olukorrale. Mustamäe Avatud Noortekeskus on suletud, tegevus toimub online´is, noorsootöötajad kaardistavad koos Tallinna Spordi- ja Noorsooametiga võimalusi mobiilse noorsootöö laiendamiseks ja tegevuste avardamiseks linnaosas.“

Nagu igal pool mujal, on ka Mustamäel koolid-huvikoolid alates 16. märtsist suletud, õppetöö jätkub kaug- ja koduõppe vormis. Linnaosa lasteaiad töötavad. Mustamäe Linnaosa Valitsuses on koroonaviiruse leviku tõkestamiseks abinõud tarvitusele võetud, töötajate ja klientide kaitseks on olemas antiseptikute varu jne. MLOV on avatud tavapärastel aegadel, vastuvõtud toimuvad.

Linnaosa vanem paneb siiski kõigile südamele, et kui vähegi võimalik, püütaks saada oma küsimustele vastused ja probleemidele lahendus telefoni ja/või interneti teel ning vältida kohapeale tulekut. Meeldetuletuseks saatis Lauri Laats ka kõigile Mustamäe elanikele asjakohase kirja.

„Põhjalikult tasuks läbi mõelda oma muudki käimised, sõprade-tuttavate külastamine/kostitamine jne,“ lisab Laats. „Kõik kallid inimesed on tänapäeval telefonikõne või e-kirja kaugusel ning tasub meeles pidada, et me oleme üksteise jaoks olemas ka siis, et lakkamatult kokku ei puutu. Ja kui praegu on käes niisugune aeg, mis soosib pigem omaette olemist, siis võtkem neistki päevadest parim. Lugegem häid raamatuid, vaadakem mõnd suurepärast filmi, kuulakem head muusikat, puhakem, olgem enda vastu head. Tervis ainult tänab meid selle eest. Säilitagem rahu ja tasakaal – ning me püsime terved ja peame vastu!“

Head Uudised GoodNews