1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maanteeamet jagab liikluskasvatuse eest tunnustust
Maanteeamet jagab liikluskasvatuse eest tunnustust

Maanteeamet jagab liikluskasvatuse eest tunnustust

Foto: Koolielu.ee
Foto: Koolielu.ee

Maanteeameti liikluskasvatuse talitus tunnustab lõppeva aasta märkimisväärse panuse eest liikluskasvatusse 14 õpetajat, kuut koostööpartnerit, kolme kohalikku omavalitsust ja viit sündmust.

Liikluskasvatuse auhind antakse üle vastuvõtul täna kell 14 Viljandis pärimusmuusika aida suures saalis. Kandidaate võisid esitada kõik asutused, ettevõtted ja üksikisikud.

Maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialisti Sirli Leieri sõnul tõsteti hulk liikluskasvatajaid esile ka väljastpoolt ametit, mis on väga rõõmustav tendents. “See näitab ühtelt poolt, et olukorra pärast meie liikluses ollakse mures, kuid samas leidub inimesi, kes on valmis andma oma panuse, et asjad paraneksid. Liikluskasvatus algab suhtumisest kaaskodanikesse mitte ainult liikluses, vaid ka kõikjal mujal. See on laiem küsimus kultuurist, mis puudutab meist igaüht,” sõnas Leier.

Liikluskasvatuse auhinna eesmärk on väärtustada ja tunnustada isikuid ning organisatsioone, kes oma töö või ühiskondliku tegevusega on enda asutuses või piirkonnas paistnud silma liikluskasvatuse korraldamise ja liiklusohutuse arendamisega. Maanteeameti liikluskasvatajad valisid aasta tublimad välja viies kategoorias: õpetajad (eraldi üldhariduskoolide, lasteaedade, autokoolide ja noorsootöötajate gruppides), kohalikud omavalitsused, liiklusohutusalaste sündmuste korraldajad ning koostööpartnerid.

Head Uudised GoodNews