1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita sotsiaalkeskus teenindab abivajajaid eelregistreerimisega
Pirita sotsiaalkeskus teenindab abivajajaid eelregistreerimisega

Pirita sotsiaalkeskus teenindab abivajajaid eelregistreerimisega

Pirita sotsiaalkeskus jätkab eakate ja erivajadustega inimeste teenindamist sotsiaalkeskuses kohapeal vaid eelregistreerimisega, huviringid on praegu suletud.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on Pirita sotsiaalkeskuse klientidel võimalik saada hulka teenuseid, kuid rangelt ohutusnõudeid järgides.

„Viiruse leviku tõttu osutab Pirita sotsiaalkeskus eakatele ja abivajavatele inimestele teenuseid kohapeal vaid eelregistreerimisega. Samuti ei pakuta kõiki tavapäraseid teenuseid, vaid ainult osa neist. Näiteks on võimalik sotsiaalkeskuses kasutada dušši, kuid saun on ajutiselt suletud. Eelregistreerimisega osutatakse selliseid teenuseid nagu ravipediküür, -maniküür ja edasilükkamatud kosmeetilised protseduurid,” kirjeldas linnaosavanem. Samuti saab ette tellida aega juuksuri ja massööri juurde.

„Eelregistreerimine on vajalik selleks, et inimesed tuleksid sotsiaalkeskusesse teenusele ükshaaval, et tagada ohutusnõuete täitmine. Samas püüab sotsiaalkeskus pakkuda inimestele igapäevast abi. Keerulisel ajal on selline võimalus ja tugi väga oluline,” nentis Liinat.

Lisaks osutatakse endiselt koduteenuseid, mis aitavad abivajajatel harjumuspärases keskkonnas toime tulla.

Kõige ajakohasem info tel 606 9050 või e-aadressil sotsiaalkeskus@piritavak.ee või kodulehel.

Head Uudised GoodNews