1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄNA! Pärnu töömessil pakuvad ameteid 29 tööandjat
TÄNA! Pärnu töömessil pakuvad ameteid 29 tööandjat

TÄNA! Pärnu töömessil pakuvad ameteid 29 tööandjat

TÄNA_Pärnu töömessil pakuvad ameteid 29 tööandjatTöötukassa korraldab täna Pärnu kontserdimajas töömessi, kus on ameteid pakkumas 29 tööandjat.

Töömessilt saab infot tööpakkumiste ja erinevate Pärnumaal tegutsevate ettevõtete kohta, samuti jagavad teavet ja vastavad küsimustele mitmed töötukassa koostööpartneritest organisatsioonid ja saab tutvuda erinevate õppimisvõimalustega. Messile on oodatud nii need inimesed, kes tööd otsivad kui ka need, kes soovivad töökohta vahetada või lihtsalt tööandjate ja organisatsioonidega tutvuda.

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Pille Pärna sõnul toimub töömess Pärnus teist korda. „Mullune esimene messi korraldamise kogemus näitas, et töömessile on Pärnus koht olemas – huvi nii tööandjate kui tööotsijate poolt oli suur,“ ütles Pärna.

„Töömessil osaleb 29 tööandjat, kelle seas on nii teenindus- kui tootmisettevõtteid. Pakutakse nii püsivaid kui ka hooajalisi töid. Samuti on kohal töötukassa 10 partnerorganisatsiooni – näiteks maksu- ja tolliamet, tööinspektsioon, Rajaleidja keskus. Oma boksidega on väljas ka õppeasutused nagu Tartu Ülikooli Pärnu kolledž ja Pärnumaa kutsehariduskeskus,“ ütles Pärna.

Praeguse seisuga on töötukassal Pärnumaal vahendada ligi 300 töökohta. Kõigi Pärnumaal pakkuda olevate töökohtade info on messistendidel üleval. Lisanduvad pakkumised mujale Euroopasse. Messile tuleb ka üks tööandja Soomest ning kohal on Soome EURES nõustaja.

Üritus kestab kella 10-15, messi ajal toimuvad ka ettekanded erinevatel olulistel teemadel.

Head Uudised GoodNews