1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTUS I Tiina Karema pälvis tunnustuse erivajadustega noortele tegevustoa loomise eest
TUNNUSTUS I Tiina Karema pälvis tunnustuse erivajadustega noortele tegevustoa loomise eest

TUNNUSTUS I Tiina Karema pälvis tunnustuse erivajadustega noortele tegevustoa loomise eest

Täna, 12. novembril, Nõmme linnaõiguste saamise 95. aastapäeva kontsertaktusel anti üle traditsiooniline Nõmme tunnustusauhind. Sel aastal pälvis selle tiitli Tiina Karema Nõmmele erivajadustega lastele ja noortele tegevustoa loomise ning arendamise eest.

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillise hinnangul on tunnustusauhinna üheks eesmärgiks märgata ja tunnustada enda ümber inimesi, kes panustavad igapäevaselt Nõmme arengusse ning läbi viljakate ideede muudavad teiste inimeste elu paremaks. „Tiina pühendumus ja põhjalikkus on teinud Nõmmel asuvast tegevustoast parima võimaliku koha erivajadustega lastele ja noortele,“ lisas ta.

Nõmme linnaosa valitsus annab linnaõiguste saamise aastapäeval välja tunnustusauhinda juba kahetuhandendate aastate algusest. Tunnustusauhinna pälvib inimene või organisatsioon, kes on Nõmme arengule kaasa aidanud või mõnel muul moel oma teoga silma paistnud.

Erivajadustega laste tegevustuba tegutseb Nõmme vaba aja keskuses (Valdeku 13) Tiina Karema eestvedamisel alates 2015. aasta jaanuarist. Tegevustoa sihtrühmaks on koolilapsed vanuses 7 -19 eluaastat. Selle peamiseks eesmärgiks on toetada erivajadustega inimeste arengut läbi mänguliste ja loovtegevuste. Pakkuda sisukat vaba aja veetmist, soodustada suhtlemisoskusi, leida sõpru, pakkuda võimalusi olla koos oma eakaaslastega.

Rohkem infot leiab Nõmme vaba aja keskuse koduleheküljelt!

Head Uudised GoodNews