1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Turg toob kodumaise talutoodangu piritalasteni
Turg toob kodumaise talutoodangu piritalasteni

Turg toob kodumaise talutoodangu piritalasteni

Pirita turgPirita linnaosas, Merivälja teel, avati turg, kus lettidel annavad värvi nii kodumaised kui ka kaugemad viljad. Lisaks saab peatselt soetada talusinki ja suitsukala, mis Eestimaa taludest.

Turgu veab sel aastal Freshness OÜ, mille juhataja Madis Pajusalu sõnas, et klientide tagasiside on turu puhtuse ja sortimendi osas olnud väga positiivne. “Iga päevaga külastused järjest kasvavad ja üldiselt võib külastatavusega rahul olla,” rääkis ta.

Pirita turg 2

Pajusalu sõnul on neile oluline pakkuda kodumaist toodangut ning kauba päritolumaa lisatakse hinnasildile, et pettusi välistada. Eestimaisest kaubast on hetkel müügil eelmise aasta saagist õunad, kartulid, kapsas, porgand ja sibul. Selle aasta saagist on juba müügis redised, till, roheline sibul, karulauk ja lühike kurk. “Tahame alati olla esimesed, kes saagi valmimisel värsket eestimaist kaupa pakuvad oma praegustele ja tulevastele püsiklientidele,” rõhutas ta.

Pirita turg 3

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder ütles, et Pirita turg on küll väike, kuid siiski oluline ja oodatud piritalaste seas, sest pakub mugavat võimalust haarata toidulauale kiirelt tervislikku lisa. „Hea meel on selle üle, et turu eestvedaja soovib tuua turule võimalikult suure sortimendi ja teha koostööd taludega üle Eesti,“ sõnas ta.

Pirita turg on avatud E-L 10.00-20.00 ja P 10.00-19.00

Head Uudised GoodNews