1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Uus e-teatmik tutvustab Tallinnas pakutavaid võimalusi huvitegevuseks
Uus e-teatmik tutvustab Tallinnas pakutavaid võimalusi huvitegevuseks

Uus e-teatmik tutvustab Tallinnas pakutavaid võimalusi huvitegevuseks

Tallinna Haridusameti kodulehel saab alates sellest nädalast tutvuda huvitegevuse e-teatmikuga, kust leiab infot 148 organisatsiooni huviringide ja huvitegevuse võimaluste kohta nii koolinoortele kui ka mudilastele.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on teatmik heaks abimaterjaliks huvitegevuse leidmisel. „Tallinnas on mitmekesised võimalused huvitegevuse harrastamiseks. Noored soovivad oma vaba aega sisustada arendavalt ja meelepäraselt. Kooliaasta algus on peamine aeg, millal uut huviringi otsitakse. Huviteatmik muudab selle protsessi lihtsamaks ja aitab igal noorel leida endale sobiva hobi. Oma infot jagavad huviteatmikus nii munitsipaal- ja erahuvikoolid, spordiklubid, muuseumid kui ka noortekeskused ja teised noorteorganisatsioonid,” ütles Belobrovtsev.

Huviteatmikust saab otsida infot eesti ja vene keeles seitsme kategooria kaupa: kunst ja käsitöö, keeleõpe, muusika, tants, sport, tehnika ja üldkultuur ning mudilased. Iga huvitegevust pakkuva organisatsiooni puhul on välja toodud pakutavad tegevused, õpilaste vanus, töökeel, kuutasu ja kontaktid.

Näiteks saavad igas vanuses keelehuvilised õppida Tallinna Keeltekoolis prantsuse, araabia, portugali ja soome keelt, 10-13-aastased teatrihuvilised liituda Von Glehni Teatri improteatriga, algajate ujumiskursusi pakub Eesti Veespordialade Kool MTÜ, Midrimaa Huvikool kutsub aga liituma väikesi robootikahuvilisi.

Head Uudised GoodNews