1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Miks Hannes Võrno tahab taas poliitikuks saada?
Miks Hannes Võrno tahab taas poliitikuks saada?

Miks Hannes Võrno tahab taas poliitikuks saada?

hannes_vorno_teiearvamus“Ma olen enda jaoks täiesti selgeks mõelnud selle, et nähes, mis täna Eestis ja Eesti ümber kõikjal Euroopas toimub, siis ei ole see minu jaoks täna enam väljakutse teha poliitikat,” sõnas peamiselt meelelahutajana tuntust kogunud Hannes Võrno Tallinna Televisiooni saates “Teie arvamus, palun!”, kui saatejuht Jakko Väli viis teema sügisestele kohalike omavalitsuste valimistele ja Võrno kandideerimisele.

“Miks sa tahad taas vastikuks poliitikuks saada? Sa oled ju korra juba olnud ja siis sa tunnistasid ausalt, et see ei sobi sulle. Miks siis nüüd jälle?” uurib Väli saatekülaliselt.

Võrno sõnul ta poliitikasse otseselt ei trügigi. “Minu jaoks on see täna väljakutse päästa, mis päästa annab.  Ehk siis tungivalt ja tõelise kirega asuda tegema seda, millest veel Eesti koos seisab – need on kodud, need on kogukonnad, see on selline väike külamentaliteet või arusaam sellest, et me tegelikult kuulume ühele pildile. Me oleme eestlased ja me räägime eesti keelt ja me saame Eesti asjadest ühtemoodi aru – ka need erinevad rahvused, kes siin elavad,” selgitab Võrno.

hannes_vorno_jakko_vali

Hetkel parteitu Hannes Võrno teatas aprilli keskpaigas, et kandideerib sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridades Viimsi esinumbrina.

Saade “Teie arvamus, palun!” on Tallinna Televisiooni eetris täna õhtul kell 21.20.

Head Uudised GoodNews