1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti tippfloristid tegid Fahles lillenäituse
Eesti tippfloristid tegid Fahles lillenäituse

Eesti tippfloristid tegid Fahles lillenäituse

Eesti tippfloristid kogunesid täna hommikul Tallinnas Fahle galeriitänavale, et üles panna suviselt helge lillelõhnaline näitus eriilmelistest lilleseadetest.

Oma töödega on kohal rahvusvaheliselt tunnustatud ja Euroopa floristide meistrivõistlustel edukalt osalenud Taivo Piller ja Julia Medvedjeva, samuti Eesti meistrid Sirje Varm, Tuuli Luiga, Janne Raud, Kristiina Kivi, Katrin Koljak ja Reine Uspenski.

„Sarnaselt paljudele on ka floristide elukutse olnud seoses koroonaajaga suure surve all. Täna avatud lilleseadjate ühisnäitus sündis soovist pakkuda inimestele suvehakul midagi tõeliselt ilusat ja helget, ennast lillede, looduse ja kunsti kaudu taas väljendada ja sellest rõõmu tunda,“ rääkis näitust korraldava MTÜ Eesti Florist juhatuse liige Grasile Kiissa. „Galeriitänava paeseintega ajaloolisel tänaval tulevad meie lilleseaded hästi esile ja sobituvad eksootilise haljastusega klaaskatusega ruumi suurepäraselt.”

„Eesti lilleseademeistrite ühisnäitus“ jääb avatuks 4. juunini. Seda saavad vabalt külastada kõik soovijad galeriitänava lahtiolekuaegadel argipäeviti kella 8-18.

Head Uudised GoodNews