1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Hiiumaa aasta ema on Ly Klee!
Hiiumaa aasta ema on Ly Klee!

Hiiumaa aasta ema on Ly Klee!

Hiiumaa tänavuse aasta ema Ly Klee peres kasvab viis last, kellest kaks on kasulapsed, aga armastust jagub neile kõikidele ühtemoodi.

Selle pere lapsed on kõik väga tublid ja hakkajad. Kahel on jalge all juba ülikoolitee. Perel on olnud ka raskeid aegu seoses noorima lapse tervisega, aga sellele vaatamata on ema suutnud säilitada positiivse ellusuhtumise ja olla olemas kõikide laste jaoks, luues neile koos abikaasaga toetava ja ühtehoidva kodu.

Pere kõrvalt on aasta emal jagunud aega vabatahtlikuks tegevuseks: ta on tegutsenud noorkotkaste ja kodutütardega ning kuulunud naiskodukaitse ridadesse. Tööl on aasta ema väga hinnatud spetsialist täpsuse ja töökuse poolest. Ettepaneku tegija on teda kirjeldanud kui tugevat ja hoolivat ema, kes vajadusel julgeb seista nii enda kui ka teiste laste eest. Olla ühiskondlikult aktiivne ja samas luua soe ja armastav kodu abikaasale ja viiele lapsele on märkimisväärne oskus.

Hiiumaa emadele pöörati nädalavahetusel erilist tähelepanu lisaks headele sõnadele ja soojadele kallistustele mitmete sündmustega. Valla beebipäeval tervitati pidulikult uusi vallakodanikke Suuremõisa lossis. Hiiumaa aasta ema kuulutati välja Käinas kontsert-aktusel. Emmastes toimus tegevusterohke perepäev. Kõrgessaares peeti emadepäeva kontsert. Tiina Tantsustuudio tantsijad esinesid Kärdlas emadepäevakontserdil “Pai emale”.

Head Uudised GoodNews