1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Innove toel saab arendada nutikat õppevara
Innove toel saab arendada nutikat õppevara

Innove toel saab arendada nutikat õppevara

Kuni 28. oktoobrini on avatud taotlusvoor digitaalse õppevara arendamiseks ja haridusasutustele tasuta kättesaadavaks tegemiseks.

„Digiõpikute ja e-kursuste kasutamine on meie koolides juba tavapäraseks saanud. Paljud õpetajad ja õpilased igatsevad aga uudsemaid tehnoloogilisi rakendusi, mis aitavad omandada tulevikuoskusi efektiivsel viisil. Nutikad infotehnoloogilised lahendused aitavad kaasa senisest enam ennast juhtiva õppija kujundamisele,“ rõhutab haridusministeeriumi e-teenuste osakonna asejuhataja Kristel Rillo.

Taotlusvoorust on oodatud toetust taotlema haridusasutused ja avalik-õiguslikud või eraõiguslikud juriidilised isikud. Projektide valikul eelistatakse õppevara, mis on loodud või kohandatud Eesti koolide vajadustest lähtuvalt ja hõlmab uudseid infotehnoloogilisi lahendusi. Loodav õppevara peab vastama soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise põhimõtetele.

Taotleja võib taotlusvoorus esitada kuni kaks projektitaotlust. Vooru eelarve on 1 miljon eurot. Ühele projektile antakse toetust 3000-30 000 eurot.

Huvilistele toimub infopäev 27. augustil.

Head Uudised GoodNews