1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kristiine korrarikkumised vähenesid esimeses kvartalis
Kristiine korrarikkumised vähenesid esimeses kvartalis

Kristiine korrarikkumised vähenesid esimeses kvartalis

Politseistatistika andmetel oli Kristiines esimeses kvartalis 20 avaliku korra rikkumise juhtumit, mis on vähem kui eelmise aasta samal perioodil.

Patrullide väljasõitude põhjused olid näiteks joobes isikud, valju muusika kuulamine ja maskist keeldumine. Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul võib turvalisuse ja ohutuse taset pidada linnaosas heaks. „Politseiga oleme palju panustanud üldise turvalisuse tõstmisesse,” ütles ta.

Muret teeb rikkumistearvu suurenemine liikluses, seega plaanitakse ka sellel aastal jätkata liiklusohutust tõstvate meetmetega, mis tähendab täiendavate teekünniste rajamist linnaosa väiksematele tänavatele.

Politsei Mustamäe-Kristiine piirkonnagrupi piirkonnavanema Kelly Miido sõnul jääb kuritegudest silma varguste osakaal. “Iga inimene on oma vara esmane kaitsja, nii et sellesse tuleks panustada täie tõsidusega. Üheks kõige lihtsamaks võimaluseks on lukustada kodu välisuks, garaažiuks, keldriuks, kui kodust lahkute. Sama käitumine kehtib jalgrataste, autode ja tööriistade puhul. Lihtne saak pikanäpumeestele on autosse jäetud esemed, mida on lihtne kaasa haarata. Lahkudes kodust või sõidukist veendu, et kõik väärtuslik on pandud silmade alt ära,” tuletas Miido meelde.

Sellest, kuidas oma vara kaitsta, võib lugeda internetileheküljelt Hoianomavara.eu.

Head Uudised GoodNews