1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. LASTEKAITSEPÄEV I Mustamäe tähistab lastekaitsepäeva moodsalt
LASTEKAITSEPÄEV I Mustamäe tähistab lastekaitsepäeva moodsalt

LASTEKAITSEPÄEV I Mustamäe tähistab lastekaitsepäeva moodsalt

1. juunil alustab Mustamäe lastekaitsepäeva kell 11 vareenikute töötoaga Ukraina trahteris Hutorok (Mustamäe tee 116) ning lõpetab meeleoluka kontserdiga kell 17.30, erinevaid põnevaid tegevusi on kogu päev täis.

„Peame muidugi rõhutama, et e-tegevusi,“ ütleb linnaosa vanem Lauri Laats lastekaitsepäeva tihedale kavale pilku heites, „sest tänavu tähistame Mustamäel lastekaitsepäeva n-ö moodsalt ehk siis virtuaalselt – möödunud eriolukorda ning ka praegu veel habrast aega silmas pidades ei saa hakata laste tervisega riskima.

Kõik tegevused on jälgitavad ja võimaldavad kaasalöömist Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel. Vareenikuid hakkame meisterdama väga huvitavas ja autentse Ukraina köögiga trahteris Hutorok ning et huvilised kodudes saaks meiega sammu pidada, selleks panime aegsasti üles kõigi edukaks kokkamiseks vajalike koostisosade nimekirja, nii et kui kellelgi kodus midagi puudu, saab täna poes ära käia.

Kell 13 on meil kavas online-töötuba „Teaduse imed“, mis pakub põnevust ja ahaa-efekti kõigile uudishimulikele, kell 15 on ekraanide ette oodatud kõik kilvarid ja nuputamishuvilised, sest läheb lahti suur ja kuni õhtul kella üheksani kestev viktoriin. Mustamäe e-lastekaitsepäeva lõpetame kell 17.30 kontserdiga, millele kõik saavad kaasa elada – igaüks küll oma kodus, aga nutikad e-lahendused võimaldavad meil ka niimoodi koos olla ja toredat päeva nautida. Vahvat lastekaitsepäeva kõigile!“

Head Uudised GoodNews