1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lille asumi päev kutsub rõõmsale suvelõpu peole
Lille asumi päev kutsub rõõmsale suvelõpu peole

Lille asumi päev kutsub rõõmsale suvelõpu peole

29. augustil toimub Kristiine linnaosa Lille asumis rõõmus suvelõpu perepäev. Suve kokkuvõtval pidupäeval on planeeritud nii sportlikke tegevusi, meisterdamist kui ka palju põnevat lastele. Asumipäeva moto ongi sel aastal „Lapsed on Lille asumi elu õied!“.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul on Lille allasumis tegutsev mittetulundusühing Lille Asumiselts üks aktiivseimaid seltse linnaosas, kes pakub iga-aastaselt linlastele palju huvitavaid ja meeleolukaid tegevusi. „Lille asum ise on väga omanäoline ja huvitav linnaarhitektuuriline ja –kultuuriline nähtus meie linnas. Piirkonnas elavad inimesed on samuti eriliselt kokkuhoidvad ja tegusad. Lille Asumi päev, mis tavaliselt on toimunud kevadel ja andnud suvele avapaugu, korraldatakse nüüd hoopis augusti lõpus ja võtab seega selle ebatavalise suve kokku,“ selgitas Riibe.

„Suve jooksul toimunud mitmed aiakohvikud aitasid märgata, kui palju on meil asumis väikeseid lapsi ja seetõttu sai ka selle aasta asumi päeva tegevused lastele mõeldes tehtud. Aiakohvikutes oli tore uute kogukonna inimestega tutvuda ja ka asumipäeval on avatud uute asumiseltsi liikmete registreerimise laud. Hea on üritusi organiseerida, kui linnaosavalitsusega koostöö sujub,“ märkis MTÜ Lille Asumiseltsi juhatuse liige ja ürituse peakorraldaja Karin Sillamaa.

Lille asumi päeva üritused ja tegevused kestavad kell 13.00 – 18.00-ni. Päevakavas on nii aiakohvikud, jooksu- ja jalgpallivõistlused lastele, Lilleküla komando päästevarustuse esitlus kui ka meisterdamise töötoad, lisaks ka suur traditsiooniline rahvastepalli mäng kõikide soovijatele.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews