1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita Linnaosa Valitsus korraldab seoses biojäätmete tekkekohal üleandmise kohustusega teemat selgitava infotunni
Pirita Linnaosa Valitsus korraldab seoses biojäätmete tekkekohal üleandmise kohustusega teemat selgitava infotunni

Pirita Linnaosa Valitsus korraldab seoses biojäätmete tekkekohal üleandmise kohustusega teemat selgitava infotunni

Alates 1. aprillist 2023 jõustub biojäätmete tekkekohal üleandmise kohustus. Et antud teemat elanikele paremini selgitada ning tekkinud küsimustele vastata, korraldab Pirita Linnaosa Valitsus 6. märtsil 2023 kl 17.00 (Kloostri tee 6, Tallinn) Pirita elanikele infotunni. Infotunnile on palutud esinema Tallinna Strateegiakeskuse linna ettevõtlusteenistuse ringmajanduse osakonna esindaja.

„Antud teema puhul kerkis Pirita elanikel üles mitmeid küsimusi, mille osas pidime Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna spetsialistidele päringuid tegema. Nii leidsimegi, et on otstarbekas korraldada vastavat teemat käsitlev infopäev, et saaksime korraga suuremale seltskonnale kõik tekkivad küsimused vastatud ja elanikele uut peagi jõustuvat Tallinna jäätmehoolduseeskirja selgitada,“ põhjendas Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit infotunni korraldamise vajalikkust.

Infotunnile on oodatud kõik Pirita elanikud, kellel on küsimusi biojäätmete liigiti kogumise ning kompostimise teemadel.

Registreerumine Pirita Linnaosa Valitsuses toimuvale Pirita elanike infotunnile on võimalik telefoni teel 6457610 või e-posti teel: jekaterina.laidinen@tallinnlv.ee

Head Uudised GoodNews