1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Rae vallavolikogu esimeheks valiti Tõnis Kõiv ja aseesimeheks Mart Võrklaev
Rae vallavolikogu esimeheks valiti Tõnis Kõiv ja aseesimeheks Mart Võrklaev

Rae vallavolikogu esimeheks valiti Tõnis Kõiv ja aseesimeheks Mart Võrklaev

Rae vallavolikogu istungil 11. novembril valiti uue vallavolikogu esimeheks Tõnis Kõiv, kes pidas sama ametit ka eelnevalt.

Aseesimeheks valiti riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees ja Reformierakonna Harju- ja Raplamaa ringkonna juht Mart Võrklaev. Ühtlasi kuulati ära Rae vallavalitsuse lahkumispalve.

„Koos mandaadiga kaasneb kõigil volikogu liikmetel ka vastutus ja kohustus oma mandaati ellu viia. Kindlasti ei tähenda Reformierakonna suur mandaat seda, et me ei anna edaspidi sõna teisele poolele. Erinevad ideed ja vaated rikastavad kahtlemata meie igapäevast tööd ja valla edasist käekäiku. Vastupidi, võtame hea meelega ka teiste volikogu liikmete plaane ja ideid arvesse. Mina kui volikogu esimees vastutan isiklikult selle eest, et kõik head mõtted ja ideed saaksid ära kuulatud ja mõistlikul määral arvestatud. Enamikus asjades on volikogu ühel meelel. Minu ülesanne on tagada, et erimeelsusi oleks võimalikult vähe,“ sõnas Kõiv.

„Täname valijaid tugeva mandaadi eest. Meil on väga põhjalik tegevuskava ja tugev meeskond, mille alusel ja kellega jätkame täie hooga Rae valla arendamist,“ kommenteeris Võrklaev.

Rae valla valimiskomisjon registreeris 9. novembril Rae vallavolikogu liikmed: Evelin Ausmees (Erakond Eesti 200), Mati Sarevet (Erakond Eesti 200), Marek Vahar (Erakond Eesti 200), Alex Kuusk (Erakond Eesti 200), Priit Põldmäe (Isamaa Erakond), Gerli Lehe (Isamaa Erakond), Ülo Timuska (Isamaa Erakond), Ain Böckler (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Madis Sarik (Eesti Reformierakond), Mart Võrklaev (Eesti Reformierakond), Bärbel Salumäe (Eesti Reformierakond), Kaarel Koger (Eesti Reformierakond), Tanel Tammela (Eesti Reformierakond), Tõnis Kõiv (Eesti Reformierakond), Kai Lasn (Eesti Reformierakond), Henri Ausmaa (Eesti Reformierakond), Raili Salvet (Eesti Reformierakond), Anna Õuekallas (Eesti Reformierakond), Indrek Raig (Eesti Reformierakond), Meelis Kasemaa (Eesti Reformierakond), Jens Vendel (Eesti Reformierakond), Helen Kübar (Eesti Reformierakond), Raul Siem (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond), Leo Kunman (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond), Meelis Rosenfeld (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond).

Järgmine Rae vallavolikogu istung toimub 19. novembril.

Head Uudised GoodNews